LÄHETYKSET
LÄHETYKSET
Hampaiden valkaisu tuotteiden lähetysten toimittamiseen käytämme Postin ja DHL palveluita.
ASIAKASPALVELU
ASIAKASPALVELU
Chat-asiakaspalveluumme arkisin klo: 10.00-14.00
KLARNA
KLARNA
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä tai laskulla.

BESTSELLERI

Crest 3D White

Professional Effects

Uskalla hymyillä! Sano ei keltaiselle

Maailmassa palkituin

Kysymyksiä ja vastauksia hampaiden valkaisusta

  • Hampaiden valkaisu on helppo tapa kirkastaa hymyä. Iän kellastamat, elintapojen värjäämät ja luontaisesti kellertävät hampaat voidaan valkaista turvallisesti kotona. Hampaiden valkaisu voi tehdä lähes jokainen. 

Hampaiden valkaisua ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai alaikäisille. Hampaita valkaistaessa hampaiden tulee olla ehjät ja suun terve.

  • Ilmainen valkaisukonsultaation hampaiden valkaisua suunniteleville. Kaunis hymy ja valkoiset hampaat kuuluvat kaikille!
  • Hampaiden valkaisu saattaa aiheuttaa vihlontaa valkaisun aikana tai jälkeen. Mahdollinen hampaidenyliherkkyys häviää kuitenkin 1-2 vrk:n aikana.
  • Vihlontaa voi ennaltaehkäistä käyttämällä kaliumnitraattia sisältävää sensitiivistä hammastahnaa kahden viikon ajan ennen valkaisua.
  • Oikein tehtynä valkaisutulos pysyy hyvin. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat kuitenkin yksilölliset tekijät, kuten hampaiden rakenne, elintavat ja suun terveyden ylläpito.

Hampaiden valkaisu ei itsessään kuitenkaan anna suojaa värjääntymistä vastaan. Värjääviä ruokia ja juomia tulisi välttää kahden vuorokauden ajan. 

  • Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme, että puhdistat suun, kielen ja hampaathuolellisesti. Suu kannattaa myös huuhdella vedellä värjäävien tai happamien ruokien ja juomien jälkeen.
  • Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisillä ylläpitovalkaisuilla, sekä hammaskiven ja värjäytymien poistoilla.
  • Valkaisumenetelmän valintaan vaikuttaa lähtötilanne, toivottu lopputulos ja käytettävissä oleva aika. Valkaisun voi tehdä helposti itse vaiheittain kotona.

Valkaisuissa voidaan käyttää erilaisia valkaisuaineita ja valonlähteitä, ja lisäksi valkaisu kertojen määrä voi vaihdella. On hyvä silti muistaa, että valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

  • Mikään ei ole ikuista, vaan vaatii ylläpitoa säilyäkseen. Tähän paras tapa ovat yksilölliset muotit, joissa voi käyttää valkaisuainetta. Useimmiten riittää, kun valkaisun ylläpidon tekee 1-2 kertaa vuodessa.
  • Hampaiden valkaisu alueella olevien paikkojen vaihdot sekä laminaattikuorien, kruunujen tai implanttien värien valinnat tehdään yleensä hampaiden valkaisun jälkeen.

Älä tupakoi/käytä nuuskaa heti!

VIDEOT

Liity messiin!

Liity yli 60 000 tilaajaan. Saat uuden alennuskupongin chat-asiakaspalvelumme kautta!

Subscribe to our newsletter and stay updated to our best offers and deals!

SCROLLAA YLÖS

Ostoskori