Valkoisempi hymy
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

Valkoisempi hymy voi auttaa korostamaan ulkonäköäsi

Valkoisempi hymy voi auttaa korostamaan ulkonäköäsi ja lisäämään itsevarmuutta. Voiko valkaiseva hammastahna todella tehdä niin suuren eron? Mitä valkaisevalla hammastahnalla on mitä muilla hammastahnoilla ei ole ja toimivatko ne todella?

Kuinka Valkaiseva Hammastahna Toimii? Oletko koskaan löytänyt itsesi hammastahnaosastolta tuijottamassa erilaisia valkaisevia hammastahnavaihtoehtoja ja miettinyt mielessäsi, “miten nämä hammastahnat valkaisevat?” Ja mikä niistä sopii parhaiten minulle?

Valkaisevat hammastahnat sisältävät jonkinlaisen miedon hankausaineen, sillä tämä auttaa hajottamaan plakkia ja kiillottamaan hampaitasi. Usein käytetään ruokasoodaa sekä piidioksidia, dikalsiumfosfaattia ja useita muita hankausaineita. Nämä hankausaineet on erityisesti suunniteltu olevan pehmeämpiä kuin kiilteesi varmistaakseen, etteivät ne kuluta hampaitasi, mutta poistavat hellästi pinnalliset värjäytymät, jotka johtuvat plakin kertymisestä, pitäen hampaasi näyttävinä ja kauniina.

Useimmat valkaisevat hammastahnat erottuvat seuraavasti:

Värjäytymien Poisto: Värjäytymien poisto valkaisee hampaita käyttäen fysikaalisia ja kemiallisia prosesseja, kuten mekaanista värjäytymien häirintää (esimerkiksi piidioksidilla) ja kemiallista värjäytymien häirintää (esimerkiksi natriumheksametafosfaatilla). Nämä yhdistetyt toimenpiteet auttavat häiritsemään ja poistamaan värjäytymän kiilteen pinnalta paljastaen puhtaamman ja valkoisemman pinnan. Useat valkaisevat tuotteet perustavat hyödyt näihin toimenpiteisiin. Monet Crestin tuotteet, kuten Crest 3D White Brilliance, sisältävät kaksiosaisen piidioksidijärjestelmän, joka yhdistää puhdistavan piidioksidin ja erikoisen valkaisevan piidioksidin hellävaraiseen hampaiden puhdistukseen ja kiillotukseen parhaan valkaisun saavuttamiseksi.

Värjäytymien Ennaltaehkäisy: Kemiallinen värjäytymien ennaltaehkäisy on mahdollista fosfaattiteknologioiden avulla, kuten pyrofosfaatit ja natriumheksametafosfaatti. Jälkimmäinen löytyy Crest 3D White Brilliance hampaiden valkaisu hammastahnasta, joka valkaisee hampaita poistamalla jopa 100% värjäytymistä vain 5 päivässä, kun sitä käytetään kahdesti päivässä. Mikä tahansa hammastahna, joka myös estää plakin muodostumista (kalkkia), ennaltaehkäisee värjäytymiä, sillä plakki voi edistää ulkoisten värjäytymien kertymistä. Esimerkkejä kalkin estoon käytetyistä aineista ovat pyrofosfaatti- ja polyfosfaattiteknologiat.

Muista ylläpitää kokonainen suuhygieniarutiini pitääksesi hampaasi terveinä ja valkoisina:

  • Harjaa 2 kertaa päivässä.
  • Käytä hammaslankaa 1 kerta päivässä.
  • Käy hammasalan ammattilaisella 2 kertaa vuodessa.

From Crest, the #1 toothpaste and whitening brand in America, and Oral-B, the #1 dentist-recommended toothbrush brand, worldwide.

Related Posts

Vastaa