Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID

(49 tuotearviota)

55.00

Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID on 10 päivän hampaiden valkaisupaketti, jonka vaikutus kestää 12 kuukautta. Tehokas ja edullinen. Paketti sisältää yhteensä 20 liuskaa. 10 liuskaa alahampaille ja 10 liuskaa ylähampaille. Käytetään 30 minuuttia kerran päivässä.

743 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 889714000557 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Kuvaus

Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID on 10 päivän hampaiden valkaisupaketti, jonka vaikutus kestää 12 kuukautta.

Tehokas ja edullinen. Paketti sisältää yhteensä 20 hampaiden valkaisu liuskat. 12 liuskaa alahampaille ja 12 liuskaa ylähampaille. Käytetään 30 minuuttia kerran päivässä. Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID liuskat toimivat ainoastaan aitojen hampaiden valkaisemiseen.

 

Crest Whitestrips 3D White Vivid liuskojen käyttöohjeet:

 1. Irrota valkaisuliuskat taustamuovista.
 2. Venytä liuskoja hitaasti niiden hampaiden päälle, jotka haluat valkaista. Käytä peiliä apuna ja aseta teipit hampaiden pinnalle nauhan geelipuoli alaspäin. Aseta teippi suoraan linjaan ienrajan alapuolelle. Taita hampaiden yli menevä osio hampaiden takapuolelle ja paina kiinnittääksesi liuskat.
 3. Kuori teippi ensin hampaiden takaa, jotta se olisi helpompaa poistaa.
 4. Käytä Crest 3D White Whitestrips Supreme Bright liuskoja kerran päivässä 30 minuuttia.

Huomioitavaa:

 • Ei lasten ulottuville!
 • Säilytä tuote huoneenlämmössä, poissa kuumuudelta.
 • Käytä liuskoja kerran päivässä 30 minuuttia. Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä koko paketin, mutta voit lopettaa liuskojen käytön saavuttaessasi halutun lopputuloksen ja käyttää niitä myös myöhemmin. Käytä korkeintaan kaksi pakettia kyseistä tuotetta vuodessa.
 • Älä koskaan käytä liuskoja useammin/pidempään kuin käyttöohjeissa on ohjeistettu. Se ei vaikuta lopputulokseen millään tavalla.
 • Noin 50% liuskojen käyttäjistä tuntee hampaissa pientä arkuutta käytön aikana. Se on hyvin normaalia, eikä siitä tarvitse huolestua. Tällöin liuskoja kannattaa käyttää vain kerran kahdessa päivässä. Jos tämä ei auta, lopeta liuskojen käyttö 2-3 päiväksi. Voit myös käyttää ainoastaan ylä- tai alahampaiden liuskoja kerrallaan. Jos tämän jälkeen vielä tunnet liikaa arkuutta, lopeta liuskojen käyttö.
 • Kaikki liuskat on käytettävä ennen viimeistä käyttöpäivää. Kaikille myytäville tuotteille takaamme vähintään kolmen kuukauden voimassaoloajan.
 • Tutustu huolellisesti pakkauksen mukana tuleviin käyttöohjeisiin.
 • Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imetyksen aikana.
 • Tuotteen käyttöä ei suositella reikiintyneisiin hampaisiin tai jos sinulla on muita hammasvaurioita.
 • Käytä liuskat perättäisinä päivinä 15 päivän ajan.
 • Käytä tuotetta korkeintaan kaksi hoitojaksoa vuodessa, jottei vaikuttava aine riko kiillettä.
 • Mikäli ikenet ärtyvät tuotteen käytöstä tai hampaat vihlovat voimakkaasti, lopeta tuotteen käyttäminen.

Brändi: Crest.com

Kysymyksiä ja vastauksia hampaiden valkaisusta:

Sopiiko hampaiden valkaisu kaikille?

Hampaiden valkaisu soveltuu lähes kaikille. Hampaiden valkaisu on helppo tapa kirkastaa hymyä. Iän kellastamat, elintapojen värjäämät ja luontaisesti kellertävät hampaat voidaan valkaista turvallisesti kotona. Hampaiden valkaisun voi tehdä lähes jokainen. Hampaiden valkaisua ei kuitenkaan suositella raskaana oleville, imettäville tai alaikäisille. Hampaita valkaistaessa hampaiden tulee olla ehjät ja suun terve. Tarjoamme ilmaisen valkaisukonsultaation hampaiden valkaisua suunniteleville. Kaunis hymy ja valkoiset hampaat kuuluvat kaikille!

Onko hampaiden valkaisu turvallista? Aiheuttaako hampaidenvalkaisu vihlontaa?

Hampaiden valkaisu saattaa aiheuttaa vihlontaa valkaisun aikana tai sen jälkeen. Mahdollinen hampaiden yliherkkyys häviää kuitenkin 1-2 vrk:n aikana. Vihlontaa voi ennaltaehkäistä käyttämällä kaliumnitraattia sisältävää sensitiivistä hammastahnaa kahden viikon ajan ennen valkaisua.

Mikä on paras vaihtoehto hampaiden valkaisuun?

Valkaisumenetelmän valintaan vaikuttaa lähtötilanne, toivottu lopputulos ja käytettävissä oleva aika. Valkaisun voi tehdä helposti itse vaiheittain kotona.

Valkaisuissa voidaan käyttää erilaisia valkaisuaineita ja valonlähteitä, ja lisäksi valkaisu kertojen määrä voi vaihdella. On hyvä silti muistaa, että valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen. Mikään ei ole ikuista, vaan vaatii ylläpitoa säilyäkseen. Tähän paras tapa ovat yksilölliset muotit, joissa voi käyttää valkaisuainetta. Useimmiten riittää, kun valkaisun ylläpidon tekee 1-2 kertaa vuodessa.

Onko hampaiden vanhat paikat uusittava ennen valkaisua?

Hampaiden valkaisu alueella olevien paikkojen vaihdot sekä laminaattikuorien, kruunujen tai implanttien värien valinnat tehdään yleensä hampaiden valkaisun jälkeen.

Kuinka kauan valkaisutulos pysyy?

Oikein tehtynä valkaisutulos pysyy hyvin. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat kuitenkin yksilölliset tekijät, kuten hampaiden rakenne, elintavat ja suun terveyden ylläpito. Hampaiden valkaisu ei itsessään kuitenkaan anna suojaa värjääntymistä vastaan. Värjääviä ruokia ja juomia tulisi välttää kahden vuorokauden ajan.

Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme, että puhdistat suun, kielen ja hampaat huolellisesti. Suu kannattaa myös huuhdella vedellä värjäävien tai happamien ruokien ja juomien jälkeen. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisillä ylläpitovalkaisuilla, sekä hammaskiven ja värjäytymien poistoilla.

Tärkeää hampaiden valkaisun jälkeen.

Älä tupakoi/käytä nuuskaa.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Mitat 3.28 × 4.17 × 14.3 cm (senttimetri)
Arviot (49)

49 arviota tuotteelle Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID

 1. Helvi (varmistettu kirjoittaja)

  Käytin liuskoja 5 päivää puoli tuntia päivässä ja näet eron. Kiva nähdä tämä! Olen huomannut joitakin herkkyyttä, jota ei ollut ennen, mutta toivottavasti tämä menee pois nopeasti!

 2. Tuija (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii hyvin. Heti hyviä tuloksia näkyvillä 🙂

 3. Adam (varmistettu kirjoittaja)

  Tehnyt kaksi tilausta. Molemmat tulivat nopeasti. Toimii hyvin ja nopeasti. Sai kohtalaisia ongelmia hampaisiini, mutta nyt ovat kauniit ja valkoiset.

 4. Jasmin (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin Classic Vivid-liuskat. Liuskat ovat helppokäyttöisiä, pidät niitä vain 30 minuutin ajan ja samalla voit jatkaa tehdä muita asioita. Ja tulos on välittömästi nähtävissä. 2 liuskan käytön jälkeen olen jo saanut kehuja valkoisimmista hampaistani. Suosittelen ehdottomasti!

 5. Sarppa (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli nopea ja hyvä. Otin puolihoidon kokeiluun, koska minulla on hyvin herkät hampaat. Mutta minulla ei ollut ongelmia. Minä luulin, ettei tämä toimi, joten kysyin mieheltäni näkeekö hän eron. Hänen vastauksensa vahvisti, että se kuitenkin toimii. Aion luultavasti tilata näitä myös hänelle.

 6. JanniH (varmistettu kirjoittaja)

  Liuskat eivät liiku ja voin puhua ihan normaalisti käytön aikana!

 7. Sarianna (varmistettu kirjoittaja)

  Kuulin tästä tuotteesta kauan sitten, olin aluksi hieman skeptinen. Luulin, että se ei toimi. Sillä olin vain kuullut siitä enkä ollut nähnyt sitä. Olin utelias ja tilasin tuotteen. Ja sain hyvän tuloksen, voin sanoa! Suosittelen tätä kaikille.

 8. Aedan (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaan hoidon nyt toista kertaa, koska olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Lisäksi se on helppo käyttää. On aivan loistavaa näyttää valkoinen hymy.

 9. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteet tuli nopeasti

 10. Köpi (varmistettu kirjoittaja)

  Arvostelu tuotteesta: 5 / 5
  Kahden liuskan käytön jälkeen olen jo saanut pyynnön tilata näitä muille.

 11. Tuukka (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin puolihoidon ja näen varmasti eron. Nyt ostan toisen puolihoidon, jotta saan optimaalisen tuloksen, olen todellakin tyytyväinen!

 12. Beleroni (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä tuote todella toimii ja oli sen arvoista. Näin muutoksen 10 päivässä, ainakin sävy vaaleampi.

 13. Jasper (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä valkaisevat hampaat ilman ärsytystä ikeniä. Sain todellakin etsimäni tuotteen ja kivan lopputuloksen. Suosittelen kyllä

 14. JohannaD (varmistettu kirjoittaja)

  Kahden liuskan jälkeen jo näkyvästi valkoisemmat hampaat. Hoito on nyt ohi, ja olen jo saanut useita kyselyitä siitä, onko ammattilainen valkaissut hampaani

 15. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellisen valkoiset hampaat välittömästi! Hoito on niin helppo tehdä ja tulos on varmasti näkyvissä! Erinomainen nettisivusto ja toimitus on hyvin sujuva! Kiitos!

 16. Anna-Maija (varmistettu kirjoittaja)

  Näin heti eron viiden päivän kuluttua. Toimii todella hyvin! Tuskin huomasin mitään herkkyyttä hampaissa varsinkin kun minulla on herkät hampaat.

 17. Jenny (varmistettu kirjoittaja)

  Aloin nähdä hyviä tuloksia jo 3. päivänä. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen <3

 18. Hypponen (varmistettu kirjoittaja)

  säästää rahaa ja aikaa kyllä. Itse käytin treenien aikana ja pysyivät hyvin hampaissa. Lopputulos mieletön 🙂

 19. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote toimitettiin hyvin nopeasti, joten pystyin käyttämään sitä välittömästi. Jo toisen kerran jälkeen huomasin pienen eron. Viimeisen käsittelyn jälkeen, hampaani olivat paljon valkoisempaa! Ehdottomasti suositellen tätä tuotetta!

 20. Riia (varmistettu kirjoittaja)

  hyvä tuote. Pikatoimitus. Haluttu lopputulos. Mutta haluan tilata täysihoidon. 5 päivää on liian lyhyt

 21. Henkka (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin liuskat ja ne toimivat hyvin!

 22. Jukka (varmistettu kirjoittaja)

  Koska olin hieman varovainen toimiiko se todella, tilasin ensin puolihoidon. Mutta se todella toimii, on jo vaaleampi sävy. Jotta tulokset olisivat entistä näkyvämmät tilasin nyt toisen puolihoidon. Seuraavalla kerralla vain täysihoito. Erittäin onnellinen!

 23. Artsi (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin puolihoidon ja heti näin tuloksia. En odottanut tätä. Hyvä tuote eikä haitallinen! 🙂

 24. Asko (varmistettu kirjoittaja)

  Ne toimivat oikeasti todella hyvin miehille kanssa!!

 25. Sara (varmistettu kirjoittaja)

  Liuskat toimitettiin nopeasti. Kirjekuoressa postin kautta, joten minun ei tarvinnut olla kotona toimituksen aikana. Kattava ohjekirja oli selkeä ja hyvin toteutettavissa. Olin valinnut viiden päivän hoidon (Classic Vivid), se ei ole paras mahdollinen toivottuun tulokseen. Aion lisätä ylimääräisen käsittelyn

 26. Riku (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki meni hyvin. <3

 27. JENNA (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin puolihoidon kokeillakseni tätä, mutta näen jo eron. Helppokäyttöinen ja välittömiä tuloksia. Aion tilata lisää!

 28. Santeri (varmistettu kirjoittaja)

  Liuskat toimivat hyvin nopeasti. Otin puolihoidonja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Kuuden kuukauden päästä, teen hoiddon taas!

 29. Rosi (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä tuote tekee hampaasi valkoisiksi, oikeasti!

 30. Adelina (varmistettu kirjoittaja)

  Liuskat toimi hyvin ja nopeasti näkyy tulokset

 31. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Upea tuote, koska sitä on helppo käyttää ja ensimmäisestä käytöstä voi huomata suuren eron.

 32. Rafi (varmistettu kirjoittaja)

  Näet eron, mutta ei enempää kuin 5-6 sävyä vaaleammat. Ehkä se johtuu siitä olen vain tehnyt puoli hoidon ja juonut paljon kahvia, haha. Henkilöille, joilla on hyvin herkät hampaat en suosittele, mutta minulle se on hyvä tuote!

 33. Saara (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus, liuskat ovat helppokäyttöisiä, Hampaat ovat puolihoidon jälkeen jo hieman vaaleammat.

 34. Netta (varmistettu kirjoittaja)

  Tyttäreni tykästyi tuotteeseen heti ensimmäisen kerran jälkeen joten tämä on varmaan kymmenes kerta kun ostan kyseisen tuotteen joten eiköhän tuote ole ansainnut täydet 5 tähteä

 35. Late (varmistettu kirjoittaja)

  Normaalisti en koskaan usko näihin tuotteisiin. Mutta olen käyttänyt sitä ensimmäisen kerran ja se todella toimii. 1. kerran jälkeen näin hetkessä ero. Hyvin tyytyväinen niihin!

 36. Anniina (varmistettu kirjoittaja)

  Paremmat tulokset kuin odotin

 37. Heltsu (varmistettu kirjoittaja)

  näkyvästi valkoisemmat hampaat, hyvä tuote. ei ole haittaa hampaille, ei mitään ongelmia. Halvempi kuin hammaslääkärissä.

 38. Ronkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin joululahjana. Kihlattuni rakastaa Crestejä ja se toimii odotetulla tavalla. Toimitus oli nopeaa.

 39. Nadyeza (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli tilaukseni mukainen ja nopea.

 40. Roman (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät valikoimat laadukkaita tuotteita myös hyvillä alennuksilla. Toimitus on nopeaa!

 41. JJ (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus ja tuote vastasi tilattua tuotetta !

 42. Sanni (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitoksia😀

 43. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus.

 44. hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaamani tuote juuri sellainen kuin pitikin ja nopea toimitus.

 45. mika (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitusta piti odotella 9pv.. Muuten ihan ok.

 46. Kari (varmistettu kirjoittaja)

  Ei valittamista.

 47. jaana (varmistettu kirjoittaja)

  olen niin tyytyväinen!
  KIITOS.

 48. Sakari (varmistettu kirjoittaja)

  Luotettava ja hyvä valikoima.

 49. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea, helppo ja luotettava kauppa

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Toimitus -ja maksutavat

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Postin palveluita. Lähetämme kaikki tilauksemme Vantaalta, Suomesta. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä (jos ne ovat postimyyntivarastossamme), jolloin arvioitu toimitusaika tuotteille on 2-4 arkipäivää.

Maksaminen
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Voit maksaa tilauksesi kaikilla yleisimmillä luotto- tai pankkikorteilla. Klarna käsittelee kaikki korttimaksut turvallisesti.