USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ HAMPAIDEN VALKAISUSTA 2024

Onko Hampaiden Valkaisu Turvallista?

Me Crestillä suunnittelemme turvallisia hampaiden valkaisuhoitoja. Olemme vahvistaneet Crest 3D Whitestripsin ja Crest Whitening Emulsionsin turvallisuuden ja tehokkuuden laajoissa kliinisissä ja teknisissä testeissä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä hammaslääkäriisi, jos sinulla on lisäkysymyksiä siitä, sopiiko hampaiden valkaisu sinulle.

Voinko Käyttää Crest -Valkaisutuotteita, Jos Minulla On Ontelo- Tai Ikenitauti?

Emme suosittele Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening -emulsioiden käyttöä, jos sinulla on täyttämätön ontelo tai ikenien sairaus (periodontaalinen sairaus). Tarkista hammaslääkäriltäsi ennen valkaisutuotteiden käyttöä, jos tarvitset hammashoitoa tai hoitoa parodontiitin hoitoon.

Poistavatko Crest -valkaisutuotteet tetrasykliini- tai fluoroositahrat?

Hampaat, joissa on tetrasykliinitahroja, eivät ehkä valkaise yhtä hyvin kuin hampaat, joissa on keltaisia ​​tahroja, koska useimmat tummat tai siniharmaat hampaitahrat johtuvat tietyistä lääkkeistä, jotka on otettu hampaiden kehittymisen aikana ja jotka ovat syvällä hampaan ja emalipinnan sisällä. Suosittelemme, että otat yhteyttä hammaslääkäriisi, jos sinulla on tetrasykliinitahroja.

Tällä hetkellä ei ole tietoa Crest 3DWhitestripsin tai Crest Whitening Emulsionsin tehokkuudesta hampaissa, joissa on fluoroositahroja. Jos sinulla on tällainen hampaiden tahra, ota yhteys hammaslääkäriisi ennen käyttöä.

Pitäisikö minun harjata hampaani ennen tai jälkeen Crest -valkaisutuotteiden käytön?

Crest 3DWhitestrips: voit harjata hampaasi hellävaraisesti heti Crest 3DWhitestripsin käytön jälkeen, mutta emme suosittele hampaiden harjaamista välittömästi ennen Crest 3DWhitestripsin levittämistä, koska se voi ärsyttää ikeniäsi. Muista antaa riittävästi aikaa, jos harjaat hampaitasi ennen levitystä, jotta vältytään ikenien ärsytykseltä.

Crest Whitening Emulsions on suunniteltu toimimaan ilman huuhtelua tai harjaamista pois tuotteen levittämisen jälkeen.

Voinko käyttää Crest -valkaisutuotteita, jos olen raskaana tai imetän?

Ei ole näyttöä siitä, että Crest 3DWhitestrips tai Crest Whitening Emulsions olisivat haitallisia raskauden tai imetyksen aikana. Suosittelemme kuitenkin neuvottelemaan lääkärisi kanssa ennen käyttöä.

Crest -valkaisutuotteeni ovat vanhentuneet. Voinko silti käyttää niitä?

Vaikka niiden käyttö on edelleen turvallista, emme suosittele Crest 3D Whitestripsin tai Crest Whitening Emulsionien käyttöä viimeisen käyttöpäivän jälkeen, koska valkaisuaineen teho heikkenee.

Voivatko lapset käyttää Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening -emulsioita?

Katso ulkopakkauksen ikätiedot, koska ikä vaihtelee tuotteittain. Crest Whitening Emulsioita suositellaan 18 -vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Voinko säilyttää Crest 3D Whitestrips ja Crest Whitening Emulsions pakastimessa tai jääkaapissa?

Voit säilyttää Crest 3D Whitestrips ja Crest Whitening Emulsions jääkaapissa, mutta emme suosittele näiden tuotteiden säilyttämistä pakastimessa. Jos jostain syystä 3D Whitestripsi tai -emulsio jäätyy, anna tuotteiden lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen käyttöä varmistaaksesi, että ne toimivat tehokkaasti.

Voinko käyttää Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening -emulsioita hampaiden ammattimaisen puhdistuksen jälkeen?

Suosittelemme odottamaan muutaman päivän ammattimaisen hampaiden puhdistuksen jälkeen, jotta voit käyttää Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening -emulsioita, jos hampaat ja/tai ikenet ovat herkkiä, jotta vältytään epämukavuudelta. Suosittelemme myös tarkistamaan hammaslääkärisi ennen käyttöä.

Voinko käyttää Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening -emulsioita, jos minulla on hammashoitoa?

Crest 3DWhitestrips ja Crest Whitening Emulsions eivät vahingoita hammashoitoa, mukaan lukien viilut, korkit, täytteet, osat, kulta, komposiittisidos, laminaatit tai muut restauraatiot. Ne eivät kuitenkaan myöskään valkaise tällaisia ​​hammashoitotöitä. Crest 3DWhitestrips ja Crest Whitening Emulsions valkaisevat vain luonnollisia hampaita, joten jos sinulla on hammashoitoa mihin tahansa etuhampaaseen, saatat huomata huomattavia värieroja valkoisempien hampaiden ja hammashoidon välillä, kun käytät tätä tuotetta.

Älä käytä, jos sinulla on hammasraudat, ja suosittelemme puhumaan hammaslääkärillesi ennen Crest 3DWhitestrips- tai Crest Whitening Emulsions -valmisteen käyttöä, jos käytät pidikettä tai sinulla on ollut juurikanava. Jos tarvitset hammashoitoa, hammashoitoa tai jos lääkityksestä tulee tahroja, suosittelemme, että otat yhteyttä hammaslääkäriisi selvittääksesi, onko Crest 3DWhitestripsin tai Crest Whitening Emulsionsin käyttö asianmukaista.

Voinko käyttää Crest -valkaisutuotteita, jos minulla on herkkiä hampaita?

Crest tarjoaa useita tuotteita, jotka on suunniteltu herkille hampaille. Jos havaitset hampaiden herkkyyttä säännöllisesti tai satunnaisesti valkaisun aikana tai sen jälkeen, harkitse Crest Whitening Emulsions -valmisteen käyttöä, joka on suunniteltu antamaan sinulle 100% valkoisemmat hampaat ilman mitään herkkyyttä.

Olemme myös suunnitelleet Crest 3DWhitestrips Gentle Routine tai Crest 3DWhitestrips Sensitive ihmisille, jotka saattavat kokea hampaiden herkkyyttä valkaisun aikana.

Pakkauksessa sanotaan, että Crest 3DWhitestrips ja Crest Whitening Emulsions säilytetään viileässä paikassa. Onko hyvä säilyttää kylpyhuoneessa?

Kyllä, Crest 3DWhitestrips- ja Crest Whitening -emulsioiden säilyttäminen kylpyhuoneessa, vaikka höyry tai suihku suihkusta, ei saisi vaikuttaa tuotteisiin. On kuitenkin parasta välttää liiallista kuumuutta.

Entä jos niellä osan tai kaikki Crest 3D Whitestrips tai Crest Whitening Emulsions?

Crest 3D Whitestrip ei aiheuta haitallisia vaikutuksia tai vaurioita nieltynä. Se yksinkertaisesti kulkee järjestelmän läpi. Suurten peroksidimäärien nieleminen voi kuitenkin aiheuttaa mahalaukun ärsytystä tai pahoinvointia. Ota yhteys lääkäriin, jos ärsytys jatkuu.

Crest Whitening Emulsions: Olemme vahvistaneet Crest Whitening Emulsionsin turvallisuuden ja tehokkuuden laajoissa kliinisissä ja teknisissä testeissä. Kaikki kaavan aineosat ovat turvallisia kulutukseen.

CREST 3D WHITESTRIPS

Ovatko Crest 3DWhitestrips turvallisia?

Laajan tutkimuksen ja kliinisten kokeiden avulla Crest 3DWhitestrips on osoittautunut turvalliseksi käyttää. Whitestrips käyttää vetyperoksidia tehokkaasti hampaiden valkaisuun, samaa hammaslääkäreiden käyttämää emali-turvallista ainesosaa.

Miten Crest 3DWhitestrips toimivat?

Crest 3DWhitestrips ovat joustavia, ohuita nauhoja, jotka on päällystetty peroksidia sisältävällä hampaidenvalkaisuaineella, joka on suunniteltu mukautumaan turvallisesti hampaiden muotoon ja pitämään hampaiden valkaisuaine paikallaan. Whitestripsit taataan valkaisemaan hampaat poistamalla 10 vuoden kovat, kovettuneet tahrat.

Voinko käyttää Crest 3DWhitestripsiä takahampaissa?

Emme suosittele Crest 3DWhitestripsin käyttöä takahampaissasi, koska nauhat on suunniteltu erityisesti sopimaan etuhampaisiin – hampaat näkyvät hymyillessäsi. Jos käytät Whitestrips -takahampaita, nauhat voivat löystyä ja lopulta pudota kulumisen aikana.

Onko turvallista käyttää valkaisevaa hammastahnaa Crest 3DWhitestripsin kanssa?

Kyllä, voit käyttää valkaisevaa hammastahnaa yhdessä Crest 3DWhitestripsin kanssa, jotta hymy pysyisi valkoisena. Valkaisevista hammastahnoista ja Crest 3DWhitestripsistä peräisin oleva peroksidin kokonaismäärä ei aiheuta haittaa.

Voinko vaihtaa Crest 3DWhitestrip -järjestystä käyttämällä yläreunaa alahampaissa ja alaliuskaa ylähampaissa?

Emme suosittele ylä- ja alaharjan 3DWhitestrips -kuorien vaihtamista. Vaikka nauhat toimivat, jos ne vaihdetaan, jokainen nauha on suunniteltu erityisesti kattamaan määritetty alue, ja nauhojen muodot on myös suunniteltu pitämään ne paikallaan ja peittämään hampaat, jotka ovat näkyvissä hymyillessäsi. Jos käytät esimerkiksi ylänauhaa ylähampaissasi, nauha peittää vähemmän aluetta.

Emme myöskään suosittele leikkaamaan nauhaa pienemmiksi paloiksi, jotta ne sopivat hampaiden eri kohtiin. Jos pienempi pala irtoaa, se voi imeytyä tai niellä.

Onko Crest 3DWhitestripsin käytöllä sivuvaikutuksia?

Saatat kokea hampaiden herkkyyttä tai ikenien ärsytystä Crest 3DWhitestripsin käytön jälkeen. Varmista, että käytät tuotetta ohjeiden mukaisesti, jotta voit rajoittaa näiden esiintymisen mahdollisuudet. Jos koet hampaiden herkkyyttä, kokeile Crest 3DWhitestrips Gentle Routinea, jotka on suunniteltu huolellisesti lempeiksi hampaille, jotka voivat olla herkkiä valkaisulle.

Miksi minulla on täpliä hampaissani Crest 3DWhitestripsin käytön jälkeen?

Jos huomaat valkoisia täpliä hampaissasi Crest 3DWhitestripsin käytön jälkeen, älä hätäile. Tämä on väliaikaista ja johtuu veden häviämisestä hammaskiilteestä. Kaikki veden menetys ei ole haitallista ja poistuu itsestään.

Voinko käyttää Crest 3DWhitestrips -paketteja taaksepäin?

Kyllä, Crest 3DWhitestrips ei vahingoita hammaskiillettä ja ovat turvallisia käyttää, joten voit käyttää yhtä pakkausta toisensa jälkeen. Näin ollen Crest 3DWhitestrips valkaisee hampaita vähintään 6-12 kuukauden ajan, joten suosittelemme Whitestripsin käyttöä kahdesti vuodessa valkoisen hymyn ylläpitämiseksi. Jos sinusta tuntuu, että et näe toivottuja tuloksia, suosittelemme kokeilemaan Crest 3DWhitestrips Professional Effects -toimintoja tai ottamaan yhteyttä hammaslääkäriin.

Voinko käyttää Crest 3DWhitestripiä pidempään parempien hampaiden valkaisutulosten saavuttamiseksi?

Vaikka Crest 3DWhitestripsin tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi tehtiin kattavia kuluttaja- ja kliinisiä testejä, suosittelemme noudattamaan kullekin tuotteelle annettuja käyttöohjeita. Pidempi kulumisaika voi aiheuttaa hampaiden herkkyyttä ja/tai epämukavuutta joillekin käyttäjille.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Crest 3DWhitestripit tulevat jatkuvasti pois päältä?

Kokeile Crest 3DWhitestripsin käyttöä peiliin katsomalla ja varmistaen, että jokainen nauha on hyvässä kosketuksessa hampaisiisi. Jos Whitestrips -liuskat alkavat luistaa, sulje suu ja luo imu kiristämään nauhat pintaan. Voit myös yrittää poistaa liiallisen syljen etuhampaistasi puhtaalla paperipyyhkeellä ennen nauhojen kiinnittämistä. Vältä koskettamasta valkoisimpia liikaa kielelläsi; tämä voi aiheuttaa nauhojen löystymisen. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia saada nauha kiinni, yritä työntää se varovasti kynsillä hampaiden väliin ja taittaa se hampaiden taakse.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos minulla on ongelmia Crest 3DWhitestripsin poistamisessa?

Crest 3DWhitestrips on erityisesti suunniteltu tarttumaan voimakkaasti hampaisiisi. Jos nauhan irrottamisessa on ongelmia, kuori nauha hampaidesi takaosasta löysäämällä otetta. siirry sitten nauhan etuosaan ja irrota loput nauhasta hampaistasi.

Jos sinusta tuntuu, että hampaissasi on jäämiä, älä huoli. Voit jättää sen, koska se ei ole haitallista ja sen pitäisi lopulta liueta; tai voit harjata sen varovasti pois, pyyhkiä sen pois sormellasi tai huuhdella suun vedellä.

Miksi koen enemmän sylkeä tai vaahtoamista, kun käytän Crest 3DWhitestrippejä?

Salvia lisääntyy, kun minkä tahansa esineen asetetaan suuhusi. Kun sylki kasvaa, se voi reagoida Whitestripsissä olevan vetyperoksidin kanssa ja muodostaa “vaahdon”. Tämä on luonnollinen reaktio eikä aiheuta huolta.

Voinko tupakoida Crest 3DWhitestripsin käytön aikana?

Älä tupakoi Crest 3DWhitestrips -pukeutumisen aikana. Tämä voi aiheuttaa nauhojen irtoamisen hampaistasi ja vaikuttaa tuloksiin.

Mitä jos en näe tuloksia Crest 3DWhitestripsin käytön jälkeen?

Muista noudattaa pakkauksessa olevia käyttöohjeita parhaan tuloksen saamiseksi. Jos hampaidesi väri on muuttunut merkittävästi, saatat joutua käyttämään kahta täyttä Crest 3DWhitestrips -rasiaa halutun tuloksen saavuttamiseksi. Jos olet kuitenkin edelleen tyytymätön Whitestripsiisi, Crest White Smile tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun ja hyvittää ostoksesi 60 päivän kuluessa.