HAMPAAT VOI PITÄÄ VALKOISINA MUUTAMALLA HELPOLLA NIKSILLÄ.
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

HAMPAAT VOI PITÄÄ VALKOISINA MUUTAMALLA HELPOLLA NIKSILLÄ.

Hampaat voi pitää valkoisina muutamalla helpolla niksillä. Jokainen rakastaa valkoisia ja puhtaita hampaita. Ne saa helposti etenkin erilaisten valkaisujen avulla. Jos kuitenkin tahtoo kokeilla valkaisun sijaan jotain muuta, kannattaa katso mitä suuhunsa laittaa. Alla viisi hyvää vinkkiä, joiden avulla jokainen voi pitää hampaansa säihkyvinä.

1. Hampaat voi pitää valkoisena huuhtelemalla suu ruoan jälkeen

Syömisen jälkeen suu kannattaa huuhdella, sillä vesi huuhtoo pois ikäviä värjäytymiä aiheuttavat aineet. Yritä purskutella vettä ainakin 30 sekunnin ajan, sillä näin saat parhaan tuloksen. Suositttelemme myös käyttämään Crest 3D White suuveden

2. Lisää kahviin aina maitoa tai kermaa

Jokainen tietää, että kahvi värjää hampaita. Onneksi värjäymiä voi vähentää lisäämällä kahviin hieman kermaa tai maitoa. Näiden tuotteiden lisääminen kahviin nimittäin muuttaa nestettä ja sen on vaikeampi kiinnittyä hampaisiin. Tiesitkö että Crest 3D White professional poistaa 14-vuoden pintymät hampaistasi. 

3. Nauti runsaasti vihreitä herkkuja

Lehtivihreät auttavat pitämään hampaat valkoisina. Kannattaa siis popsi parsakaalia ja lehtikaalia säännöllisesti, jotta hampaat pysyvät kauniin valkoisina. Näiden herkkujen mineraalit auttavat nimittäin hampaita suojautumaan värjäytymiltä. Crest 3D White hammastahna poistaa noin 80% pintymistä hampaistasi. 

4. Valitse huulipuna tarkoin

Huulipunan avulla jokainen voi huijata hampaansa entistä valkoisemmiksi. Kun käyttää huulipunaa, jonka pohjaväri on siniseen taittuva, saa hampaista hetkessä vaaleammat. Sen sijaan keltaiseen tai punaiseen taittuvia punia kannattaa välttää, sillä ne korostavat hampaiden väriä.

5. Napostele viisaasti

Ruoka on usein syypää hampaiden värjäytymiin. Tästä syystä kannattaa valita välipalaksi ruokia, jotka lisäävät syljen eritystä. Tämä johtuu siitä, että sylki auttaa huuhtomaan bakteereita pois suusta. Valitse siis naposteluherkuiksi esimerkiksi päärynöitä, omenoita, mansikoita, selleriä sekä porkkanoita.

Hampaat voi pitää valkoisina muutamalla helpolla niksillä. Lähde: Voice.fi

Related Posts

Vastaa