TOIMITUSEHDOT

POSTITUSTAPA

Käytämme lähetysten toimittamiseen postin palveluita. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä (jos ne ovat postimyyntivarastossamme), jolloin arvioitu toimitusaika tuotteille on 2-4 vuorokautta. Jos tuotteet ovat loppu postimyyntivarastostamme, lähetämme tuotteen saapumiseen ja tullauksen jälkeen heti seuraavana päivänä, jolloin arvioitu toimitusaika tuotteille on 7-10 vuorokautta. Postikonttori lähettää lähetyksen saavuttua saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat välittömästi noudettavissa postikonttoristasi. Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle.

Posti- ja palautuskulut 

Emme peri palautuskuluja, mikäli teet uuden tilauksen 24h kuluessa palautuksesi rekisteröinnistä. Muutoin palautuskulut ovat 6,90€. Palautuskulut koskevat, myös noutamatta jääneet tuotteet. 

MYYNTIALUE

Valkaise.com toimittaa verkkokaupassa myytäviä tuotteita mm. Suomeen ja koko Europpaan.

TOIMITUSAIKA

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi ja pyrimme saamaan lähimmstä varastosta ulkomailta pikaisesti Suomeen. Jos tuote toimitetaan muualta, kun Suomesta paketti ja käyttöohjeet voi myös olla kansainvälisillä kielillä. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme.
Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS

Kaikista palautuksista on aina sovittava Valkaise.com:n kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@valkaise.com.
Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.
Valkaise.com ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu Valkaise.com:n kanssa sähköpostitse. Valkaise.com ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, vaan kaikki palautukset tulee lähettää normaalina postilähetyksenä.

Postin rikkomat lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan pakettejamme ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@Valkaise.com Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat Valkaise.com:n seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta info@Valkaise.com

———————————————————————————–

KLARNA KAMPANJAT JA KLARNA JOUSTAVA ERÄMAKSU

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Maksamalla Klarna Kampanjalla tai Klarna joustava erämaksulla vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna joustavalla erämaksulla maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Klarna kampanjat ja Klarna joustava erämaksusta veloitetaan maksutapalisä 1,95 euroa / tilaus. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.
Todellinen vuosikorko
Laina aika Summa 500 € Summa 1000 €
3 kk 29,23 % 13,81 %
6 kk 25,20 % 12,05 %
12 kk 26,80 % 12,90 %
24 kk 36,07 % 23,02 %
Klarnan Kampanjat ja Klarna joustava erämaksun maksukustannukset
Kuvaus Korko Luoton avausmaksu Käsittelymaksu Minimisumma
3 kk 0,00 % 9,90 € 3,95 € 100,00 €
6 kk 0,00 % 9,90 € 3,95 € 100,00 €
12 kk 0,00 % 19,90 € 3,95 € 100,00 €
24 kk 9,99 % 29,90 € 3,95 € 100,00 €
Klarna joustava erämaksu(Tili) 19,90 % 0 € 0 € 0,10 €
Perusvaatimukset Klarna Kampanjat ja Klarna joustava erämaksun myöntämiseksi

Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.
Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
Henkilöllisyys tulee todistaa noudon yhteydessä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna kampanjoissa ja Klarna joustava erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.
Klarna Lasku (14 päivää) – Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna-maksutavalla

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
Maksuaika aina 14 vuorokautta
Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

UUTTA! Poistimme Klarna laskusta laskutuslisän. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja – maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.