Crest 3D White suuvesi on suuhygieniaan tarkoitettu nestemäinen tuote, joka on osa Crestin 3D White -tuoteperhettä. Tämä suuvesi on suunniteltu erityisesti valkaisemaan hampaita ja antamaan raikkaan tunteen suuhun.

Crest 3D White suuvesi tarjoaa useita hyötyjä:

  1. Hampaiden valkaisu: Suuvesi sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat poistamaan pintatummentumia ja värjäymiä hampaiden pinnalta. Säännöllisellä käytöllä se voi auttaa ylläpitämään valkoisempaa hymyä.
  2. Puhdistus ja raikkaus: Suuvesi auttaa poistamaan bakteereja ja plakkia suusta, mikä edistää hyvää suuhygieniaa ja raikasta hengitystä.
  3. Fluorin lisääminen: Suuvesi voi sisältää fluoria, joka auttaa vahvistamaan hammaskiillettä ja ehkäisemään reikiintymistä.

Käyttöohjeet voivat vaihdella eri tuotteiden välillä, joten on tärkeää lukea ja noudattaa pakkauksen mukana tulevia ohjeita huolellisesti. Suuvesi yleensä käytetään hampaiden harjauksen jälkeen huuhteluna. Sitä voidaan käyttää kerran tai kaksi kertaa päivässä, mutta kannattaa noudattaa valmistajan suosittelemia annosteluohjeita.

Näytetään ainoa tulos

Show sidebar
SÄÄSTÄ 14.00€

Brilliance White Whitening 1L -suuvesi

Alkuperäinen hinta oli: 28.90€.Nykyinen hinta on: 14.90€.
Lisää ostoskoriin