crest white strips classic white - VALKAISE
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

Crest 3D White Whitestrips on ansainnut lukuisia palkintoja

Crest 3D White Whitestrips on ansainnut lukuisia palkintoja näiltä vaativilta yleisöiltä yhdestä yksinkertaisesta syystä: mikään muu markkinoilla oleva tuote ei valkaise turvallisesti hampaita kotona kuin Crest 3D White Whitestrips.

The American Dental Association Seal

Crest 3D White Glamorous White Whitestrips on ainoa kotikäyttöön tarkoitettu hampaidenvalkaisutuote, joka on saanut Amerikan Hammaslääkäriliiton hyväksynnän sinetin. Ainoa!

Prestigious Awards from Self and Brides Magazines

Self ja Brides myönsivät Crest 3D White Professional Effects Whitestripsille ja Crest 3D White Supreme FlexFit Whitestripsille arvostettuja palkintoja yhdestä yksinkertaisesta syystä. Se on turvallinen ja tehokkain tapa valkaista hampaasi kotona. Moninkertaisesti palkittu hampaiden valkaisutuote, jota voit käyttää mukavasti kotoasi käsin.

Allure and Total Beauty Readers Choice Awards

Tavalliset ihmiset, jotka ovat käyttäneet Crest 3D White Whitestripsejä, ylistävät myös sen tehokkuutta. Lukijoiden valinta -palkinnot arvostetuista julkaisuista, kuten Allure ja Total Beauty, kertovat, että Crest 3D White Whitestrips voi antaa sinulle yhtä valkoiset hampaat kuin ammattimainen valkaisu mukavasti kotoasi käsin.

Lähde: Crest.com

Related Posts

Vastaa