HAMPAIDEN VALKAISU ON SUOSITTUA NYT MYÖS KESKI-IKÄISTEN MIESTEN KESKUUDESSA – "KYSYNTÄ SINKKUMARKKINOILLA KASVAA VALKOISILLA HAMPAILLA"
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

HAMPAIDEN VALKAISU ON SUOSITTUA NYT MYÖS KESKI-IKÄISTEN MIESTEN KESKUUDESSA – “KYSYNTÄ SINKKUMARKKINOILLA KASVAA VALKOISILLA HAMPAILLA”

HAMPAIDEN VALKAISU ON SUOSITTUA NYT MYÖS KESKI-IKÄISTEN MIESTEN KESKUUDESSA!

Yhä useampi suomalainen haluaa valkoisemmat hampaat. kysyntä on kasvanut! 

Aiemmin erityisesti nuorten naisten suosiossa ollut hampaiden valkaisu on nykyään kaikenikäisille vaihtoehto. Ulkonäöllä on aiempaa suurempi merkitys, ja ihmiset ovat valmiita laittamaan rahaa ulkonäkönsä eteen. Hampaiden valkaisulle syitä voi olla useita.

– Työelämässä halutaan, että on raikas hymy, jotta kehtaa hymyillä,

Suomalaiset eivät halua hohtavan valkoista

” Crest 3D White Hampaiden valkaisutuotesarja on suuniteltu juuri siihen, että itse voit päätellä valkaisun asteesta.”

Hampaiden valkaisu on monelle helppo ratkaisu, sillä hampaille voi tehdä paljon toimenpiteitä ilman, että ulkonäkö muuttuu liikaa.

– Plastiikkakirurgialla saadaan tehdyn näköistä, hampaita taas voi muokata luonnollisesti. Toisin kuin Amerikassa, suomalaiset haluavat, että hampaat näyttävät valkaisun jälkeen luonnolliselta.

Aiemmin valkaisu oli erityisesti nuorten naisten suosiossa, mutta nyt vastaanotolla käy kaikenikäisiä, enenevässä määrin keski-ikäiset miehet.

– Koko ajan tulee enemmän miespotilaita ja juuri vähän vanhempia, kertoo suuhygienisti Irene Närvänen Oral Hammaslääkäreistä.

Valkaisusta parempi itsevarmuus

Hampaiden valkaisulla on hammaslääkärien mukaan ennen kaikkea sosiaalinen vaikutus, sillä itsetunto kasvaa, kun hampaat valkenevat.

“Sinkkumarkkinoilla on asema parantunut, kun hammaskalusto on kunnossa”

Hampaiden valkaisu on siinä tapauksessa ikään kuin kruunu kaiken muun päälle.

Kaikkiin aineisiin ei kannata koskea

Hampaita voi valkaista myös kotona, mutta hammaslääkärit muistuttavat netistä tilattavien aineiden riskeistä.

– Niistä tulee tietää, miten aineita käytetään ja mitä ne sisältävät. Seassa voi olla sellaisiakin aineita, jotka eivät toimi. Ne voivat olla jopa haitallisia, jos niissä on vaikka sellaisia aineita, joiden ei kuuluisi mennä ikeniin, Crest 3D White on FDA:n hyväksymä tuote ja hammaslääkärit suosittelevat tuotteita. 

Ennen kuin valkaisuhommiin ryhtyy, on suun oltava terve.

Lähde MTV.fi (HAMPAIDEN VALKAISU ON SUOSITTUA NYT MYÖS KESKI-IKÄISTEN MIESTEN KESKUUDESSA)

Lähde Valkaise.com (Crest 3D White)

Related Posts

Vastaa