Valkoisista hampaista on tullut erityisesti somen myötä statussymboli
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

Valkoisista hampaista on tullut erityisesti somen myötä statussymboli

Valkoisista hampaista on tullut erityisesti somen myötä statussymboli. Uusia kotivalkaisumenetelmiä syntyy jatkuvasti, sillä valkoisista hampaista on tullut erityisesti somen myötä statussymboli. Suurin osa kotona tehtävistä valkaisuista onkin turvallisia, mutta ikeniä tulisi varoa.

Samalla kun varallisuus ja selfiet ovat lisääntyneet, hohtavista hampaista on tullut yhä tärkeämpi osa huoliteltua ulkonäköä.

Hammaslääkäriliiton mukaan muun muassa sosiaalinen media on kasvattanut kosmeettisten hoitojen ja erityisesti hampaiden valkaisun suosiota, varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa.

– Maailmaan, jossa nuoruutta ja kauneutta ihannoidaan, assosioituu kauniit valkoiset hampaat, sanoo Turun yliopiston hammaslääketieteellisen laitoksen professori Pekka Vallittu.

Ammattilaisten tekemät valkaisut ovat jo pitkään olleet suosiossa, mutta markkinoille on tullut kiihtyvään tahtiin myös halvempia, kotona tehtäviä valkaisumenetelmiä.

Suosion kasvuun on todennäköisesti vaikuttanut myös menetelmien ja hoitojen kehittyminen sekä markkinointi. Somessa moni vaikuttaja onkin tehnyt yhteistyötä Valkaise.com kotivalkaisuja tarjoavan yrityksen kanssa.

– Jos netistä tilaa aineet toiselta puolen maapalloa, on riski, ettei tiedä, miten vahvoja aineita suuhunsa laittaa, Vallittu sanoo.

Vahva aine polttaa ikenet

Valkaisumenetelmiä on tullut markkinoille valtavasti, eivätkä ammattilaisetkaan välttämättä pysy trendien perässä. Erikoishammaslääkäri Antti Niskanen sanoo, että suurin osa kotivalkaisumenetelmistä on hyviä ja turvallisia, mutta ongelma on, että niiden käyttöön annetaan puutteellisesti ohjeita.

“Valkaise.com:in asiakaspalvelu antaa sekä chatin kautta, että sähköpostilla kaikki tarvittavat ohjeet!”

– Välttämättä tuotetiedoista ei näe, mitä aine on ja kuinka vahvaa se on, ja pitäisikö esimerkiksi ikenet suojata.

– Ien palautuu, mutta se voi tuntua pahalta ja kestää. Muutamia potilaita on ollut, jotka ovat polttaneet ikenet liian vahvoilla geeleillä, Niskanen sanoo. Valkaise.com:in valikoima Crest 3D White tuotesarja on maailman palkituin ja tuotteet ovat liuskoja ei geeliä.

Tyypillisin sivuoire hampaiden valkaisussa on vihlonta.

Professori Pekka Vallittu sanoo, että jos valkaisuaineet hankkii Suomesta, niitä on myös turvallista käyttää, kun seuraa käyttöohjeita.

Related Posts

Vastaa