Pian isäsikin tekee sitä: hampaiden valkaisu yleistyy keski-ikästen keskuudessa
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu, Uncategorized

Pian isäsikin tekee sitä: hampaiden valkaisu yleistyy keski-ikästen keskuudessa

Pian isäsikin tekee sitä: hampaiden valkaisu yleistyy keski-ikästen keskuudessa. Esteettisiä hammashoitoja tekevän klinikan asiakas on yhä useammin mies, joka haluaa valkaista hampaansa joko kotikonstein tai laserilla. Miehet haluavat panostaa hyvinvointiinsa ja ulkonäköönsä.

Hampaiden valkaisu on yleistynyt viime vuosina räjähdysmäisesti Suomessa, kirjoittaa Yle Uutiset. Tyypillinen asiakas tänä päivänä keski-ikäinen ja valkaisu kiinnostaa etenkin miehiä.

– Noin viisikymppisten miesten osuus asiakaskunnasta on yleistynyt selvästi. Ehkä syynä on se, että ulkonäöstä huolehtiminen on nykyisin miehille sallitumpaa kuin ennen.

Mistä on kyse?

  • Hampaiden valkaisusta ovat kiinnostuneet etenkin keski-ikäiset miehet
  • Valkaisulla panostetaan omaan ulkonäköön ja hyvinvointiin
  • Valkaisu tehdään vetyperoksidilla
  • Valkaisun riskit ovat pienet
  • Valkaisu maksaa muutamista kympeistä muutamaan sataan euroon
  • Valkaisu kestää muutamasta kuukaudesta jopa kolmeen vuotta

Vetyperoksidia suuhun

Hampaat voi valkaista joko kotona tee-se-itse-pakkauksilla tai vastaanotolla laserilla, valkaisu tapahtuu aina vetyperoksidin voimalla. Valkaisu ei kuitenkaan vaurioita hampaita.

Raskaana oleville ja imettäville emme ehdottomasti suosittelee valkaisuja ja alaikäisille ehdoton ei, jollei ole jokin erityisen painava syy. Jos tämä olisi vaarallista, niin eihän tätä saisi tehdä, suuhygienisti Karoliina Nironen Mikkelin Oralilta sanoo.

Tee-se-itse-valkaisupaketteja löytyy esimerkiksi apteekeista ja niitä voi tilata netistä Valkaise.com:ista. Hintahaarukka valkaisussa on muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Nironen on huolissaan valkaisevista hammastahnoista, joita saa kaikista ruokakaupoista. Ne pahimmillaan vahingoittavat hampaita. Ne sisältävät usein aineita, jotka hankaavat hampaita ja pahimmillaan voi käydä niin, että valkaisevan tuotteen käyttö johtaa siihen, että tummentumia tulee entistä helpommin, Nironen sanoo. Kannattaa aina käyttää FDA hyväksymiä hammastahnoja kuten Crest 3D White Luxe.

Related Posts

Vastaa