Morsiamen hampaiden valkaisu on yksi vähiten stressaavista asioista
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

Morsiamen hampaiden valkaisu on yksi vähiten stressaavista asioista

Pukusi on kaunis, mutta hääpäivänä hymysi on todella upea. Morsiamen hampaiden valkaisu on yksi vähiten stressaavista asioista tehtävälistallasi, joten annamme sinulle helposti seurattavan, käyttövalmiin ja hymyilemisen arvoisen häähammashoito ohjeet. Tutustu alla oleviin vinkkeihimme siitä, kuinka saat kirkkaimman hymysi päivänä, jolloin sanot “Tahdon”.

1 kuukausi ennen häitäsi

Varaa puhdistus ja konsultaatio hammaslääkäriltäsi.

Tämä antaa sinulle puhtaan pohjan hampaiden valkaisulle ja auttaa varmistamaan, että suuhygieniasi on hyvässä kunnossa. Voit myös kysyä hammaslääkäriltäsi vinkkejä hampaiden valkaisuun ennen häitäsi, kuten suosituksia hammastahnoista, suuvesistä tai kotona käytettävistä valkaisusarjoista.

2 viikkoa ennen häitäsi

Aloita kotona tehtävä valkaisuhoito

Ruksaa hampaiden valkaisu to-do-listaltasi hyvissä ajoin ennen suurta päivääsi. Crest 3DWhitestrips-hampaiden valkaisusarjat ja Crest Whitening Emulsions -tuotteet voivat kirkastaa hymysi vain muutamassa päivässä. Olitpa sitten etsimässä pitkäkestoista hoitoa, nopeaa hoitoa tai hoitoa, joka sopii herkille hampaille, meiltä löytyvät kaikki kotona käytettävät valkaisusarjat, joita tarvitset näyttääksesi loistavalta suurena päivänäsi.

Suosittelemme seuraavat valkaisuhoidot: Crest 3D White Professional Effects, Crest 3D white supreme professional exclusive (LED-valo auttaa hajoittamaan värjäytymiä ja tekemään hymystä vieläkin kirkkaamman), Crest 3D Whitestrips Supreme Bright tupla tehopaketti 2+2, Crest 3D Whitestrips Supreme Bright tehopaketti 1+1.

1 viikko ennen häitäsi

Vältä ruokia ja juomia, jotka voivat värjätä hampaitasi.

Nyt kun sinulla on valkoiset hampaat, niin haluat pitää siitä huolta! Kaikki ruoat tai juomat, jotka värjäävät valkoisen t-paidan, värjää myös hampaasi. Juuri valkaisun jälkeen, hampaiden huokoset ovat vielä avoinna ja alttiimpia värjäytymiselle. Yritä vaihtaa vaaleampien ruokien ja juomien pariin, kuten vaaleaa valkoviiniä punaisen sijaan tai yrttiteetä mustan kahvin sijaan yms..

1 päivä ennen häitäsi

Viimeistele ja valmistaudu näyttämään valkoista valkoisempi hymyäsi.

Jos olet käyttänyt 20 päivän hoitosarjan, niin tämä on viimeinen päivä! Jos tarvitset pikaisen kohotuksen, levitä Crest Whitening Emulsionsia ja valmistaudu hymyilemään kuvia varten. Hampaiden valkaisu on virallisesti valmis to-do-listaltasi.

Hääpäivänä

Valitse huulipuna, joka korostaa ja kirkastaa uutta hymyäsi. Punainen huulipuna korostaa suutasi parhaiten, mutta pehmeämmän lookin saavuttamiseksi pinkki tai koralli korostavat kauniisti helmiäisvalkoisia hampaitasi. Miten ikinä valitset, mikään ei ole kauniimpaa kuin suuri hymy hääpäivänä.

Lähde: Crest.com

Related Posts

Vastaa