Mirella Ojala, 22, innostui valkaisemaan hampaitaan
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu, Uncategorized

Mirella Ojala 22 innostui valkaisemaan hampaitaan

Yhä useampi nuori aikuinen tavoittelee valkoista hymyä.

Ilmiö on havaittu myös hammaslääkäriketjujen asemilla. Suuhygienistin mukaan satsaaminen valkaisuhoitoon heijastuu usein myönteisesti hampaiden hoitamiseen muutenkin.

22-vuotias helsinkiläinen Mirella Ojala on käynyt hampaiden valkaisussa ja niin on kasvavissa määrin moni muukin nuori aikuinen, miksi?

Puolitoista vuotta sitten hampaiden valkaisua käyttänyt helsinkiläinen Mirella Ojala suunnittelee jo uutta.

– Varmaan tuli tehtyä sen takia, että somessa on tosi paljon esillä suorat hampaat ja valkoinen hymy. Olen halunnut itsekin tavoitella sellaista, hän sanoo.

Ojala myöntää, että valkaisuun jälkeen kaverit ovat kysyneet paikasta ja hinnasta. Some asettaa hänen arvionsa mukaan osittain paineita ulkonäölle, kun jaetaan selfie-kuvia ja ulkonäkö on korostetusti esillä.

– Olen aika avoimesti puhunut. En varsinaisesti itse tuo asiaa esille, mutta jos joku kysyy, miksi en kertoisi.

Ojalan tavoin nuorten aikuisten kiinnostus valkaista hampaitaan on kasvanut. Hammaslääkäriketjut Oral Hammaslääkärit, Hammas Mehiläinen ja Terveystalo kertovat kaikki kysynnän kasvusta.

Oralilla kasvua on 18–30-vuotiaiden valkaisuhoidoissa. Terveystalosta kerrotaan, että valkaisutoimenpiteiden tai myytyjen Crest 3D White kotivalkaisutuotteiden lukumäärä 20–30-vuotiaille ovat tuplaantuneet kolmen vuoden aikana.

Hammas Mehiläisessä suurin kasvava ikäluokka valkaisuhoidoissa on ollut 25–34-vuotiaat.

Valkaisutapoja on erilaisia, esimerkiksi kevyt valkaisu, laservalkaisu, tehovalkaisu tai kotona useampana käytettävät liuskat. Hinta vaihtelee eri vaihtoehtojen mukaan keskimäärin 50–300 euroon hoitoa kohden, mutta eroja löytyy. Esimerkiksi Valkaise.com ilmoittaa hintahaitariksi 60–129 euroa.

Suuhygienisti Mehtonen on huomannut, että valkaisuhoidolla on myönteisiä vaikutuksia hampaiden hoitamiseen muutenkin.

– Kun ihminen on satsannut paljon, hän haluaa pitää hampaat hyvässä kunnossa. Hampaiden välien lankaamiset ja tikuttamiset ovat arkipäivää.

– Huolellinen harjaus, välien puhdistus, oikea hammastahna, säännölliset lääkärillä ja suuhygienistillä käynnit, mahdolliset soodapuhdistukset, joissa poistetaan ylimääräisiä pintaan tarttuneita tahroja parin vuoden välein, Mehtonen listaa.

Asiakaspalvelumme suunnittelee asiakkaan kanssa yleensä jatko hoidot, myös toteaa haastattelussa Valkaise.com:in asiakasvastaava Nuutinen.

Related Posts

Vastaa