asiakaspalaute
Crest 3D White, Hampaiden Valkaisu

Asiakaspalaute

Arvoisa Crest 3D White ja Valkaise.com tiimi,

Haluan jakaa arvosteluni Crest 3D White -tuotteista, joita olen käyttänyt viime aikoina. Olen käyttänyt Crest 3D White -hammastahnaa, suuvesiä ja valkaisuliuska pakettia, ja olen todella vaikuttunut niiden tehokkuudesta.

Hammas­tahna on tehokas plakin poistossa ja jättää suuni tunteen raikkaaksi ja puhtaaksi käytön jälkeen. Suuvesi tehostaa tätä vaikutusta, jolloin hampaat tuntuvat sileiltä ja raikkailta pitkään käytön jälkeen. Lisäksi valkaisuliuskat ovat erittäin helppoja käyttää ja ne ovat auttaneet valkaisemaan hampaitani muutamassa käyttökerrassa.

Pidän myös siitä, että Crest 3D White -tuotteet eivät ole liian voimakkaita tai haitallisia hampaille ja ikenille. Olen kokeillut monia muita hammastuotteita aikaisemmin, mutta monet niistä ovat jättäneet hampaani tunteen herkiksi tai ikeneni ärtyneiksi. Tämä ei ole ollut ongelma Crest 3D White -tuotteiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Crest 3D White -tuotteisiin ja suosittelen niitä kaikille, jotka haluavat pitää hampaansa puhtaina ja valkoisina. Kiitos, että olette tehneet näin tehokkaita ja luotettavia hammastuotteita!

Ystävällisin terveisin,

Nea Vatanen

Related Posts

Vastaa