Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID

Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID

Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

59.00

12 päivän hampaidenvalkaisupaketti, jonka vaikutus kestää 12 kuukautta. 

Crest_3D_White-valkasie-com

Varasto loppu

Compare
Tuotetunnus (SKU): 1814 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Jaa tämä tuote

Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID on 12 päivän hampaidenvalkaisupaketti, jonka vaikutus kestää 12 kuukautta. Tehokas ja edullinen. Paketti sisältää yhteensä 24 liuskaa. 12 liuskaa alahampaille ja 12 liuskaa ylähampaille. Käytetään 30 minuuttia kerran päivässä. Liuskat toimivat ainoastaan aitojen hampaiden valkaisemiseen. 

Tuote ei vahingoita muovi, posliini tai tekohampaita, mutta ei myöskään valkaise niitä. Tuotetta ei suositella alle 12 vuotiaitten käyttöön.

Käyttöohjeet Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID liuskoille:

  1. Älä koskaan käytä liuskoja useammin/pidempään kuin käyttöohjeissa on ohjeistettu. Se ei vaikuta lopputulokseen millään tavalla.
  2. Noin 50% liuskojen käyttäjistä tuntee hampaissa pientä arkuutta käytön aikana. Se on hyvin normaalia, eikä siitä tarvitse huolestua. Tällöin liuskoja kannattaa käyttää vain kerran kahdessa päivässä. Jos tämä ei auta, lopeta liuskojen käyttö 2-3 päiväksi. Voit myös käyttää ainoastaan ylä- tai alahampaiden liuskoja kerrallaan. Jos tämän jälkeen vielä tunnet liikaa arkuutta, lopeta liuskojen käyttö.
  3. Säilytä tuote huoneenlämmössä, poissa kuumuudelta.
  4. Kaikki liuskat on käytettävä ennen viimeistä käyttöpäivää. Kaikille myytäville tuotteille takaamme vähintään kolmen kuukauden voimassaoloajan.

1 arvio tuotteelle Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID

  1. Pasieerola

    Tyttäreni tykästyi tuotteeseen heti ensimmäisen kerran jälkeen joten tämä on varmaan kymmenes kerta kun ostan kyseisen tuotteen joten eiköhän tuote ole ansainnut täydet 5 tähteä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0