Valkaise.com on Suomen ainoa kuluttajille suunnattu verkkokauppa, josta löydät Crest 3D White ja Body Drench -tuotteita. Valikoimamme tarjoaa 3D White hampaiden valkaisutuotteita, vartalonhoitotuotteita, ripsiä, itseruskettavia, sekä premium tuotteita.

 

Crest 3D White Professional Effects

(54 tuotearviota)

65,00

Crest 3D White Professional Effects hampaiden valkaisuliuskat ovat hampaiden valkaisun lippulaivatuote. Ne vaalentavat hampaitasi jopa 10 astetta. Miksi maksaa ammattilaisten suorittamasta valkaisusta turhaan, sillä crest 3D white valkaisuliuskattoimivat yhtä tehokkaasti.

731 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 1804 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Crest 3D White Professional Effects hampaiden valkaisuliuskat ovat hampaiden valkaisun lippulaivatuote. Ne vaalentavat hampaitasi jopa 10 astetta. Miksi maksaa ammattilaisten suorittamasta valkaisusta turhaan, sillä crest 3D white valkaisuliuskattoimivat yhtä tehokkaasti. Käyttämällä valkaisuliuskoja kerran päivässä 30 minuutinajan saavutat valkoisimman hymysi 20 päivässä. Tulokset alkavat näkyä jo 3 päivänkäytön jälkeen. Koe uusi valkoistakin valkoisempi hymy, yhtä säihkyvänä kuin 300€ laservalkaisussakin. Hampaiden valkaisulla voidaan vaalentaa tummuneita ja värjäytyneitä hampaita. Esimerkiksi kahvi, tee, kolajuomat, punaviini, nuuska ja tupakointi tummentavat hampaita. Toisilla myös hampaiden luonnollinen sävy on muita tummempi. Valkaisulla on mahdollista saavuttaa luonnollisen vaalea sävy hampaisiin.

 

Yleisimmät syyt hampaiden kellastumiseen ovat:

Tupakointi
Tummien juomien, kuten kahvin, kolajuomien, teen ja punaviinin nauttiminen
Hampaiden hoidon laiminlyönti
Suositukset Crest 3D White Professional Effects
Ei lasten ulottuville!
Tutustu huolellisesti pakkauksen mukana tuleviin käyttöohjeisiin.
Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imetyksen aikana.
Tuotteen käyttöä ei suositella reikiintyneisiin hampaisiin tai jos sinulla on muita hammasvaurioita.
Käytä liuskat perättäisinä päivinä 20 päivän ajan.
Käytä tuotetta korkeintaan kaksi hoitojaksoa vuodessa, jottei vaikuttava aine riko kiillettä.
Mikäli ikenet ärtyvät tuotteen käytöstä tai hampaat vihlovat voimakkaasti, lopeta tuotteen käyttäminen.

– Edistyksellinen Seal™ Teknologia “No slipgrip” takaa liuskojen pysyvyyden valkaisun aikana.
– Tuotteessa käytetään samoja kiille-turvallisia aineita, mitä hammaslääkäritkin käyttävät.
– Kuuri kestää 20 päivää ja liuskoja pidetään 20-30 minuuttia.
– Pakkaus sisältää 40 liuskaa.
– Lopputulos kestää n. 12kk.

 

Käyttöohjeet liuskoille:

Älä koskaan käytä liuskoja useammin/pidempään kuin käyttöohjeissa on ohjeistettu. Se ei vaikuta lopputulokseen millään tavalla.
Noin 50% liuskojen käyttäjistä tuntee hampaissa pientä arkuutta käytön aikana. Se on hyvin normaalia, eikä siitä tarvitse huolestua. Tällöin liuskoja kannattaa käyttää vain kerran kahdessa päivässä. Jos tämä ei auta, lopeta liuskojen käyttö 2-3 päiväksi. Voit myös käyttää ainoastaan ylä- tai alahampaiden liuskoja kerrallaan. Jos tämän jälkeen vielä tunnet liikaa arkuutta, lopeta liuskojen käyttö.
Säilytä tuote huoneenlämmössä, poissa kuumuudelta.
Kaikki liuskat on käytettävä ennen viimeistä käyttöpäivää. Kaikille myytäville tuotteille takaamme vähintään kolmen kuukauden voimassaoloajan.

Brändi: Crest.com
Arviot (54)

54 arviota tuotteelle Crest 3D White Professional Effects

 1. admin

  Tämä on mahtava tuote hampaiden valkaisumenetelmä. Hammaslääkärinä voin suositella, jos haluaa valkoisia hampaita. Crestin tuotteet ovat todella suosittuja Jenkeissä ja kolleegat suosittelevat näitä myös. Muistakaa käyttää ohjeiden mukaan!

 2. admin

  Tällä vaalenee paljon paremmin kuin klassiset liuskoilla

 3. admin

  Näkyviä tuloksia ja korkealaatuinen tuote! Suosittelen <3

 4. admin

  Hyvin toimivan tuotteen löytäminen on hieno asia! Nämä valkaisuliuskat todella toimivat. ANNA

 5. admin

  Tämä tuote toimii todella hyvin ainakin minulla. Muut merkit mitä olen kokeillut, niin luiskahtavat ja putoavat.

 6. admin

  Toimi hyvin. Enemmän kuin vastasi odotuksiani.

 7. admin

  Hammaslääkärini suositteli kokeilemaan tätä. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Noudatin etiketin ohjeita, kun aloitin tuotteen. Suosittelen tätä.
  Arvostellut Kdenise

 8. admin

  Toimii hyvin! Käytän tätä tuotetta kerran tai kahdesti kuukaudessa pitämään hampaat valkoisina. Aloitin vain 5 minuutilla pari ensimmäistä kertaa, koska se teki hampaistani herkkiä, mutta nyt voin mennä 20-30 minuuttia ilman ongelmia.
  Arvostellut Jeannie

 9. admin

  Lähetys kesti normaalia pidempää, mutta tuote on aivan täys KYMPPI 👌

 10. admin

  Muutaman käyttökerran jälkeen hampaani ovat luonnostaan ​​valkoisia verrattuna hammaslääkärin hoitoon. Suosittelen lämpimästi <3

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 11. admin

  Asiakaspalvelu toimii tällä sivustolla. Kiitos 😊

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 12. admin

  En juo lainkaan kahvia tai viiniä, mutta mielestäni nämä nauhat ovat syy, miksi ihmiset huomaavat valkoiset hampaani. 10/10

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 13. heini

  Hyvä tuote <3

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 14. admin

  Varmista, että ostat Professional-valkaisunauhat. Yritin klassikkoa, mutta tämä on paljon parempi.

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 15. admin

  Ensimmäisen viiden päivän aikana alkaa näkyä tulos todella hyvin. Suosittelen 💕

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 16. admin

  Nämä toimivat hyvin. Ne kirkastivat hampaita varmasti. Olen tupakoitsija, joten jopa se auttoi paljon minun hampaitani! hehe 🙂

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 17. admin

  Crest 3D Whitestrips valkaisee kyllä todella hyvin!

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 18. admin

  Toimii hyvin! Käytän tätä tuotetta kerran tai kahdesti kuukaudessa pitämään hampaat valkoisina. Aloitin vain 5 minuutilla pari ensimmäistä kertaa, koska se teki hampaistani herkkiä, mutta nyt voin mennä 20-30 minuuttia ilman ongelmia.

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 19. admin

  Valkaisi todella hyvin hampaat, eikä ärsyttänyt ikeniä

  • VALKAISE.COM ASIAKASPALVELU

   Kiitokset palautteestasi!

 20. admin

  Tilasin Crest-liuskoja yhdessä ystäväni kanssa (10 liuskaa per henkilö). Viiden liuksan jälkeen hampaani ovat vaaleampia ja näyttävät raikkailta! Mutta koin vähän herkkyyttä hampaissani. 🙂

 21. admin

  se toimii todella hyvin! Huomasin 3 päivän jälkeen jo tuloksia. Olen myös saanut paljon kehuja ystäviltäni!

 22. admin

  Otin 20 päivän hoidon ja 4 kerran käytön jälkeen näin eroa. Hampaani ovat vaaleampia ja aion ehdottomasti jatkaa sen käyttämistä. Saan jopa kehuja siitä, miten valkoiset hampaani ovat! Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä tuotteesta. Olen erittäin tyytyväinen siihen!

 23. admin

  Hyvä tuote. Minulla oli omat epäilykseni aluksi, mutta kuultuaani paljon hyviä kommentteja ja luin siitä, tilasin puolihoito. Kahden liuskan jälkeen jo näkyvästi valkoisemmat hampaat. Hoito on nyt ohi, ja olen jo saanut useita kyselyitä siitä, onko ammattilainen valkaissut hampaani

 24. admin

  Olen todella tyytyväinen liuskoihin. Ne toimivat todella hyvin. Ensimmäisen päivän jälkeen näet nopeasti tuloksia, mutta kun hoito on valmis, se toimii täydellisesti. Tilasin liuskat jo kahdesti ja nyt jo kolmannen kerran! <3

 25. admin

  Olin erittäin tyytyväinen tarvikkeiden nopeaan toimitukseen. Professional Effects Whitestripsit kiinnittyvät hyvin ja 10 hoidon jälkeen antaa kauniin luonnollisen tuloksen! En ole kokenut yliherkkyysoireita käytön aikana. Erittäin suositeltavaa :)!

 26. admin

  Jo kirkkaamat hampaat 5 liuskan jälkeen! Pituus on sopiva, ne eivät liiku ja voin puhua ja tehdä juttuja 🙂 varmasti jatkan tätä!

 27. admin

  Hampaani ovat valkoisempia ja varmasti muut huomasivat myös! 10 liuskan jälkeen tunsin jotakin herkkyytä tietyissä paikoissa, mutta se meni ohi tunnin tai kahden jälkeen

 28. admin

  Hyvä ja helppokäyttöinen tuote, jo muutamien käyttökertojen jälkeen näkee eron. Tein puolihuodon, ja ainut huono puoli oli, että hampaat alkoivat kellertämään taas muutaman kuukauden päästä.

 29. admin

  Suhtauduin näihin varauksella, sillä minulla on luonnostaan vähän kellertävät hampaat. Yllätyin kuitenkin positiivisesti huomattuani muutaman päivän jälkeen selkeän eron. Aion ehdottomasti ostaa uudelleen! <3

 30. admin

  Heti tuloksia yhden liuskan jälkeen, nyt olen käyttänyt neljä liuskaa ja hampaani näyttävät jo hyviltä. Kuitenkin odotin yhden päivän kahden lisukan jälkeen, koska tunsin hieman herkkyyttä. Erittäin suositeltavaa!

 31. admin

  Minulla ei oikeastaan ??ole keltaisia ??hampaita tai tahroja, joten olin utelias, tekeekö nämä mitään. Neljän kerran jälkeen olen nähnyt tuloksia! Silti teen puolihoidon ja olen hyvin utelias, miten se tulee toimimaan. Liuskat ovat erittäin hyviä ja kiinnittyy hampaisiin, se toimii helposti.

 32. admin

  Luulin aluksi, että se ei toimi, mutta neljän päivän jälkeen huomasin eron. Hampaani ovat vaaleampia. Ja saan paljon kohteliaisuuksia. Olin tilannut täysihoidon Professional Effectsiä.

 33. admin

  Kun ystävä kertoi Crest Whitestripseistä, minulla oli jotain epäilyksiä siitä. Mutta näen eron jo muutaman päivän jälkeen, erittäin suositeltavaa!

 34. admin

  Ajattelin aluksi kokeilla vain puolihoitoa, sillä hampaani tarvitsivat vain vähän värinkorjausta. Kuulin paljon hyvää näistä liuskoista ja päätin itsekin kokeilla. Jo ensimmäisen liuskan käytön jälkeen huomasin valtavan eron. Aivan loistava tuote! En olisi uskonut, että näin helposti kotona voisi saada näin ammattimaista jälkeä.

 35. admin

  kokeilin näitä ystävän suosituksesta ja hampaani olivat valkoisemmat jo muutaman päivän jälkeen! Ei mitään ongelmia herkistä hampaista jälkeenpäin!

 36. admin

  Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Käytin sitä kerran ja sain kehuja ystäviltä sekä tytöiltä.

 37. admin

  Olen käyttänyt Professional Effectsiä, muttan valitettavasti sain vain vähäisiä tuloksia. Lähetin sähköpostia ja sain ilmaiseksi Supreme-valkaisuliuskoja, jotka toimivat. Hyvin ratkaistu asia, erinomaista asiakaspalvelua ja kauniit valkoiset hampaat.

 38. admin

  Puolihoito toiminut minulle hyvin nopeasti. Huomasin eron jo kahden kerran jälkeen. Ei ongelmia herkille hampaille!

 39. admin

  Tekee mitä se lupaa. Joskus kärsin herkistä hampaista, mutta se menee pois nopeasti. Teen hoidon illalla ennen nukkumaanmenoa, joten ei tartte nähdä vaivaa

 40. admin

  Hyvät liuskat! Puolihoito on tehnyt ihmeitä hampailleni. Hampaani ovat paljon vaaleampia enkä kärsi herkistä hampaista, mutta hoidon vaikutus henkilöittäin

 41. admin

  Olen tyytyväinen. Ensimmäisinä päivinä koin herkkyyttä hampaissani, mutta se meni pois itsestään. Näin joitakin tuloksia jo muutaman kerran jälkeen

 42. admin

  Olen erittäin tyytyväinen näihin valkaisuliuskohinn, voit tehdä sen helposti kotona ja nopeasti toimitettu. Kaiken kaikkiaan olen tyytväinen

 43. admin

  Se tekee mitä se lupaa ja näet tuloksia jo muutaman päivän kuluttua! Huonona puolena on, että hampaanni herkistyivät käytön aikana, mutta käsittelyn jälkeen se on ohi. Hampaat säilyvät valkoisina kuukausia.

 44. admin

  Se todella toimii! Näen ehdottomasti eron ja aion varmasti tilata uuden käsittelyn. Herkät hampaat, mutta minulla ei ollut ongelmia. Miellyttävä käyttää. Suositeltava!

 45. admin

  Odotettu tulos ja jaettu tieto on 100% tarkka! Suosittelen tätä tuotetta kaikille, en suosittele muita vaihtoehtoja, joihin littyy paljon enemmän riskejä

 46. admin

  Olen käyttänyt Professional Effects vuosia! Erittäin tyytyväinen. Saan paljon kehuja.

 47. admin

  Oli ottanut täyden hoidon näit kun kaksi liuskaa tuloksen. Hyvin valkoinen ja olen varsin tyytyväinen. Aion ehdottomasti tilata taas!

 48. admin

  Parhaat liuskat ikinä, näet niin valkoiset hampaat. Todella tyytyväinen tähän ja todellakin tilaan uudelleen

 49. admin

  Hyvä ja nopea toimitus ja mahtavia tuloksia nopeasti. Puolihoito on hyvä hienolle kauniille hymylle ja jo 3-4 päivän jälkeen kauniit valkoiset hampaat. Suosittelen hoitoa kaikille, jotka halauvat todellisen aidot valkoiset hampaat!

 50. admin

  Olen yrittänyt useita muita vaihtoehtoja, kuten hiilihammastahnaa ja muuta. Millään ei ole ollut toivottua vaikutusta. Nyt kokeilin näitä valkaisuliuskoja ja täytyy sanoa, että todella näen eron jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! Minulle tämä on todella taivaan lahja. Tilaan taas!

 51. admin

  Käyttänyt liuskoja nyt 7 kertaa ja ihmiset näkevät todellisen eron. Ainoa haittapuoli on, että sain herkkyyttä hampaisiini, mutta se ei ollut kovin häiritsevää.

 52. antii

  Tilasin hoidon. Hyvin tyytyväinen tulokseen! Minulla on ollut miden hoitojen kanssa herkkyyttä hampaissa. Ehkä minulla oli eri Crest Whitestripsit. Kuitenkin sinun tulee olla varovainen, ettei liuskat koske ikeniä, koska se voi aiheuttaa (lyhyt kestoista) ärsytystä. Epäilin hieman onko tämä sivusto luotettava, koska olin sitä ennen hukkua kaikkien eri Whitestrips-liuska vaihtoehtoihin. Kokeilin sitä joka tapauksessa ja sain liuskat nopeasti, ne oli pakattu siististi. Kaiken kaikkiaan: täysin tyytyväinen ja erittäin suositeltavaa. Viimeinen neuvo: Jos haluat suuuuper valkoiset hampaat, niin sinun kannattaa tilata täysihoito 🙂

 53. admin

  Heti näkyviä tuloksia ensimmäisten liuskojen jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen tähän Whitestripsiin!

 54. admin

  Olin skeptinen, mutta lopputulokeen olen erittäin tyytyväinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0
  0
  Ostoskorisi
  Ostoskorisi on tyhjä