Oral-B Whitestrips Luxe 2022

4.83 siirrä pois 5 perustuu 6 arviota
(6 arvostelua)

55,00 

Oral-B Whitestrips Luxe on samalta valmistajalta kuin Crest. Liuskat ovat hieman Crest 3D Whitestrips™:iä miedompia, mutta takaavat saman lopputuloksen. Nämä liuskat ovat samankaltaisia kuin Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White -tuotteet.

Compare
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Brändi:

Kuvaus

Oral-B Whitestrips Luxe

tuotteet ovat ohuita, joustavia polyeteeniliuskoja, joissa on vetyperoksidia sisältävä geelimäinen valkaisuominaisuus. Samaa valkaisugeeliä käytetään myös perinteisissä valkaisumetodeissa turvalliseen hampaiden valkaisuun. Liuskat muotoutuvat hampaisiisi ja mahdollistavat geelin valkaisevan hampaassa tarpeeksi pitkään poistaakseen pinttyneimmänkin värivirheen hampaan päältä, tehden hampaan huomattavasti valkoisemmaksi.

Mitä eroa on Oral-B Whitestrips ja Oral-B Whitestrips Luxella?
Oral-B Whitestrip™ Luxe on voimakkaampi hoitokeino ja Luxe sisältää Advanced Seal -teknologian, jonka avulla liuskat kiinnittyvät hampaisiin paljon paremmin valkaisun aikana.

Mitä eroa on Oral-B Whitestrips and Crest 3D Whitestripsillä?
Crest ja Oral-B ovat molemmat monikansallisen Procter & Gamblen omistuksessa. Muita yhtiöitä P&Gn omistuksessa ovat muun muassa Ariel, Braun Gilette, Head&Shoulders, Pantene, Olay, Nutella ja Pringles. Oral-B ja Crest ovat suunhoidon suurimpia toimittajia maailmassa. Tuotteet ovat usein samoja, mutta Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa tuotteet myydään nimellä Crest 3D Whitestrips™ ja Australiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa nimellä Oral-B Whitestrips™. Brändit ovat jo vakiintuneita näillä alueilla. Niin nuoret kuin vanhatkin tuntevat merkin, joten ei ole järkeä myydä Crestiä Euroopassa ja Oral-B:tä Amerikassa. Crest ja Oral-B ovat siis samalta valmistajalta, vain nimi eroaa.

Erot tehokkuudessa?
Oral-B Whitestrips™ sisältää 5,25% vetyperoksidia ja Crest 3D Whitestrips™ sisältää sitä 6%:sta alkaen. Crest 3D Whitestrips™ on hiukan vahvempi, mutta ero on niin pieni, ettei sillä ole juurikaan väliä, käytätkö Oral-B:tä vai Crestiä. Käyttöohjeet ovat samat ja liuskat myös näyttävät samalta.

Liuskojen käyttöohjeet:

 1. Irrota Oral-B 3D White Whitestrips valkaisuliuskat taustamuovista.
 2. Venytä liuskoja hitaasti niiden hampaiden päälle, jotka haluat valkaista. Käytä peiliä apuna ja aseta teipit hampaiden pinnalle nauhan geelipuoli alaspäin. Aseta teippi suoraan linjaan ienrajan alapuolelle. Taita hampaiden yli menevä osio hampaiden takapuolelle ja paina kiinnittääksesi liuskat.
 3. Kuori teippi ensin hampaiden takaa, jotta se olisi helpompaa poistaa.
 4. Käytä liuskoja kerran päivässä 30 minuuttia. Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä koko paketin, mutta voit lopettaa liuskojen käytön saavuttaessasi halutun lopputuloksen ja käyttää niitä myös myöhemmin. Käytä korkeintaan kaksi pakettia kyseistä tuotetta vuodessa.

Yleisimmät syyt hampaiden kellastumiseen ovat:

 • Tupakointi
 • Tummien juomien, kuten kahvin, kolajuomien, teen ja punaviinin nauttiminen
 • Hampaiden hoidon laiminlyönti
 • Ei lasten ulottuville!
 • Tutustu huolellisesti pakkauksen mukana tuleviin käyttöohjeisiin.
 • Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imetyksen aikana.
 • Tuotteen käyttöä ei suositella reikiintyneisiin hampaisiin tai jos sinulla on muita hammasvaurioita.
 • Käytä liuskat perättäisinä päivinä 28 päivän ajan.
 • Käytä tuotetta korkeintaan kaksi hoitojaksoa vuodessa, jottei vaikuttava aine riko kiillettä.
 • Mikäli ikenet ärtyvät tuotteen käytöstä tai hampaat vihlovat voimakkaasti, lopeta tuotteen käyttäminen.

– Edistyksellinen Seal™ Teknologia “No slipgrip” takaa liuskojen pysyvyyden valkaisun aikana.
– Tuotteessa käytetään samoja kiille-turvallisia aineita, mitä hammaslääkäritkin käyttävät.
– Kuuri kestää 28 päivää ja liuskoja pidetään 20-30 minuuttia.
– Pakkaus sisältää 56 liuskaa.
– Lopputulos kestää n. 24kk.

Käyttöohjeet liuskoille:

 • Älä koskaan käytä liuskoja useammin/pidempään kuin käyttöohjeissa on ohjeistettu. Se ei vaikuta lopputulokseen millään tavalla.
 • Noin 50% liuskojen käyttäjistä tuntee hampaissa pientä arkuutta käytön aikana. Se on hyvin normaalia, eikä siitä tarvitse huolestua. Tällöin liuskoja kannattaa käyttää vain kerran kahdessa päivässä. Jos tämä ei auta, lopeta liuskojen käyttö 2-3 päiväksi. Voit myös käyttää ainoastaan ylä- tai alahampaiden liuskoja kerrallaan.
 • Jos tämän jälkeen vielä tunnet liikaa arkuutta, lopeta liuskojen käyttö.
  Säilytä tuote huoneenlämmössä, poissa kuumuudelta.
 • Kaikki liuskat on käytettävä ennen viimeistä käyttöpäivää. Kaikille myytäville tuotteille takaamme vähintään kolmen kuukauden voimassaoloajan.

Brändi: Oral-B.com

Kysymyksiä ja vastauksia hampaiden valkaisusta:

Hampaiden valkaisu soveltuu lähes kaikille.

Hampaiden valkaisu on helppo tapa kirkastaa hymyä. Iän kellastamat, elintapojen värjäämät ja luontaisesti kellertävät hampaat voidaan valkaista turvallisesti kotona. Hampaiden valkaisu voi tehdä lähes jokainen. Hampaiden valkaisua ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai alaikäisille. Hampaita valkaistaessa hampaiden tulee olla ehjät ja suun terve. Tarjoamme ilmaisen valkaisukonsultaation hampaiden valkaisua suunniteleville. Kaunis hymy ja valkoiset hampaat kuuluvat kaikille!

Onko hampaiden valkaisu turvallista? Aiheuttaako hampaidenvalkaisuvihlontaa?

Hampaiden valkaisu saattaa aiheuttaa vihlontaa valkaisun aikana tai jälkeen. Mahdollinen hampaidenyliherkkyys häviää kuitenkin 1-2 vrk:n aikana. Vihlontaa voi ennaltaehkäistä käyttämällä kaliumnitraattia sisältävää sensitiivistä hammastahnaa kahden viikon ajan ennen valkaisua.

Mikä on paras vaihtoehto hampaiden valkaisuun?

Valkaisumenetelmän valintaan vaikuttaa lähtötilanne, toivottu lopputulos ja käytettävissä oleva aika. Valkaisun voi tehdä helposti itse vaiheittain kotona.

Valkaisuissa voidaan käyttää erilaisia valkaisuaineita ja valonlähteitä, ja lisäksi valkaisu kertojen määrä voi vaihdella. On hyvä silti muistaa, että valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen. Mikään ei ole ikuista, vaan vaatii ylläpitoa säilyäkseen. Tähän paras tapa ovat yksilölliset muotit, joissa voi käyttää valkaisuainetta. Useimmiten riittää, kun valkaisun ylläpidon tekee 1-2 kertaa vuodessa.

Onko hampaiden vanhat paikat uusittava ennen valkaisua?

Hampaiden valkaisu alueella olevien paikkojen vaihdot sekä laminaattikuorien, kruunujen tai implanttien värien valinnat tehdään yleensä hampaiden valkaisun jälkeen.

Kuinka kauan valkaisutulos pysyy?

Oikein tehtynä valkaisutulos pysyy hyvin. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat kuitenkin yksilölliset tekijät, kuten hampaiden rakenne, elintavat ja suun terveyden ylläpito. Hampaiden valkaisu ei itsessään kuitenkaan anna suojaa värjääntymistä vastaan. Värjääviä ruokia ja juomia tulisi välttää kahden vuorokauden ajan. .

Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme, että puhdistat suun, kielen ja hampaathuolellisesti. Suu kannattaa myös huuhdella vedellä värjäävien tai happamien ruokien ja juomien jälkeen. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisillä ylläpitovalkaisuilla, sekä hammaskiven ja värjäytymien poistoilla.

Tärkeää hampaiden valkaisun jälkeen.

Älä tupakoi/käytä nuuskaa.

6 arvostelut tuotteille Oral-B Whitestrips Luxe 2022

 1. 5 / 5

  :

  Ensimmäisen kerran liuskojen käytön jälkeen, huomasin tulokset heti!!! Nyt kolme liuskaa myöhemmin, hampaani ovat hohtavan valkoiset. Aion ehdottomasti ostaa ensi kerralla uudestaan ??!!

 2. 5 / 5

  :

  Liuskat ovat helppokäyttöisiä. He tekevät hampaat todella valkoisemmaksi! En kärsi herkistä hampaista. Varmista vain, etteivät liuskat ole ikenissä, sinulla ei ole ovgelmia

 3. 5 / 5

  :

  Seitsemän päivän jälkeen minulla oli niin valkoiset hampaat ja on vielä selvästi näkyvissä kuvissa!

 4. 5 / 5

  :

  Olen tehnyt puolihoidon ja hampaani ovat nyt selvästi valkoisemmat. Tulokset ovat vaikuttavia 🙂

 5. 5 / 5

  :

  Hampaani olivat keltaiset vuosien tupakoinnin ja teen juonnin takia. Ne näyttävät todella paljon paremmilta! Herkkyys ei haittaa, olen kärsinyt vain muutaman kerran 5 hoidosta. Olen utelias lopputuloksesta!

 6. 4 / 5

  :

  Suositellaan varmasti… tyttäreni on aloittanut ja saanut erinomaisen tuloksen ja hän tilasi myös äidille ja olemme molemmat hyvin tyytyväisiä!!!

Lisää arvostelu

SCROLLAA YLÖS

Ostoskori


Arvostelut

Valkaise.com

Asiakkaiden arvostelut

Iina 05/12/2021

Google
Nämä nauhat ovat kyllä aika BOOM! Crest on #1

Paula 07/10/2021

Valkaise.com
Puolihoidon jälkeen jo ilmeinen hoitotulos! Tilaan nyt toista kertaa

Kristiina 16/11/2021

Facebook
Olen tupakoimaton ja juon harvoin tummaa teetä tai kahvia. Valkaisu on erinomainen <3

Elias 28/10/2021

Valkaise.com
Tuote oli hyvä ja sitä oli hauska käyttää sillä tulokset alko näkyy jo tyylii päivän jälkeen.

Marko 19/08/2021

Google
Nopea toimitus ja liuskat toimivat todella hyvin!

Netta 09/07/2021

Valkaise.com
Pikatoimitus. Toimituksesta jäi yksi liuska, mutta tämä oli ratkaistu välittömästi ja ilman ongelmia. Hampaat ovat selvästi valkoisemmat jo puolihoidon jälkeen.

Nita 02/6/2021

Facebook
Toimitus oli erittäin nopea postitse, käyttö on helppoa ja ensimmäiset tulokset ovat nopeasti nähtävissä!

Hanna 18/10/2021

Google
5/5

Sarita 12/09/2021

Facbook
Siitä lähtien, kun aloin käyttää näitä, olen saanut kehuja siitä, kuinka valkoiset hampaani ovat. Toimii!!

Oona 23/4/2021

Valkaise.com
iha jees tuote
Lue lisää..
Powered by
Wiselaw