Luxe Glamorous White 2022

19.90

Luxe Glamorous White Whitening -suuvesi osana hampaiden pesu -rutiiniasi tuo esiin valkoistakin valkoisemman hymysi! Suuveden kolmivaikutteinen koostumus valkaisee hampaita, poistaa sekä ehkäisee uusien tummentumien muodostumista ja raikastaa hengityksen.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 24545 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Kuvaus

Luxe Glamorous White Whitening -suuvesi osana hampaiden pesu -rutiiniasi tuo esiin valkoistakin valkoisemman hymysi!

Suuveden kolmivaikutteinen koostumus valkaisee hampaita, poistaa sekä ehkäisee uusien tummentumien muodostumista ja raikastaa hengityksen.

Valkoisempi hymy on yleensä havaittavissa jo 2 päivän käytön jälkeen, mutta lopputulos on aina yksilöllinen. Raikas suuvesi on tuoreen mintun makuinen. Turvallinen hammaskiilteelle. Parhaan lopputuloksen saat kun käytät suuvesi ja hammastahnan yhdessä.

Luxe Glamorous White Whitening -suuvesi käyttöohje:

Huuhtele suu 60 sekunnin ajan 15 ml:lla tuotetta (korkillisen verran tai 3 teelusikallista) aamuin illoin. Älä niele tuotetta. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville.

Aineosat: Ei aktiiviset aineosat: Vesi, glyseriini, propyleeniglykoli, vetyperoksidi, natriumheksametafosfaatti, Poloxamer 407, natriumsitraatti, aromi, natriumsakkariini, sitruunahappo. Aktiiviset aineosat: Vesi, glyseriini, propyleeniglykoli, vetyperoksidi, natriumheksametafosfaatti, poloksameeri 407, natriumsitraatti, aromi, natriumsakkariini, sitruunahappo.

Brändi: Crest 3D White.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.