Crest Whitening Emulsions Pen 2021

5.00 siirrä pois 5 perustuu 5 arviota
(5 arvostelua)

49,90 

Crest Whitening Emulsions Pen 2021 valmistajat lupaavat, että se tekee hampaista paremmin ja nopeammin 100 % valkoisemmat.

Compare
Tuotetunnus (SKU): 7702 Osasto: Avainsanat tuotteelle , Brändi:

Kuvaus

Crest Whitening Emulsions Pen 2021 valmistajat lupaavat, että se tekee hampaista paremmin ja nopeammin 100 % valkoisemmat.

Kehittyneiden ainesosiensa vuoksi se valkaisee hampaan virtuaalisesti ilman vihlontaa.

Tuotteen käyttö vie vain sekunteja. Tämä pakkaus sisältää kätevän telineen valkaisukynälle sekä tuubin säilytystä varten.

(1) Tuubi (25g) hampaisiin jätettävä valkaisuhoito
(1) Valkaisukynä
(1) Jalusta helppoa säilytystä varten

Käyttöohje:

Purista Crest Whitening Emulsions Pen tuubia kunnolla, jotta hampaiden valkaisuemulsio levittyy kynään, peittäen sen koko kärjen.

Levitä tuotetta suoraan hampaisiin riittävän paljon, niin että se varmasti peittää koko hampaiden pinnan. Voit vapaasti käyttää niin monta kerrosta kuin tarvitaan kaikkien niiden hampaiden peittämiseen, jotka haluat valkaista.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme että et syö tai juo 30 minuuttiin tuotteen käytön jälkeen.

Tuotetta on voidaan käyttää kiilleturvallisesti 4 kertaa päivässä.

Mikäli haluat saavuttaa huomattavasti valkoisemmat hampaat, jatka tuotteen käyttöä yhteensä 14 kertaan. (Vähintään 4 päivää).

Älä hämmenny mikäli tulokset eivät näy heti tuotteen käytön jälkeen, sillä hampaasi jatkavat valkaistumistaan vielä pitkään.

On normaalia mikäli suu tuntuu märältä. Tuotteen lisäämisen helpottamiseksi voit kuivata hampaasi paperipyyhkeellä ennen käyttöä.

Ennen kuin laitat kynän pois, puhdista kärki hellästi saippualla ja lämpimällä vedellä ja esim. paperipyyhkeellä. Pidä huoli että korkki on suljettu kunnolla.

VAROITUS:

PIDÄ TUOTE POIS LASTEN SAATAVILTA. EI SOVELLU ALLE 18-VUOTIAILLE. VARO TUOTTEEN JOUTUMISTA SILMIIN. MIKÄLI TUOTETTA JOUTUU SILMÄÄN, HUUHTELE RUNSAALLA VEDELLÄ.
SÄILYTÄ VIILEÄSSÄ PAIKASSA. VÄLTÄ LIIALLISTA LÄMPÖÄ. ÄLÄ PÄÄSTÄ TUOTETTA KOSKETUKSIIN VAATTEIDEN, NAHAN TAI KANKAIDEN KANSSA.
MIKÄLI TUNNET EPÄMUKAVUUTTA, VÄHENNÄ TUOTTEEN KÄYTTÖÄ. TUOTE ON SUUNNITELTU MINIMOIMAAN VIHLONTA HAMPAIDEN VALKAISUN YHTEYDESSÄ. MIKÄLI KUITENKIN KOET VIHLONTAA, SE ON YLEISESTI LIEVÄÄ JA LOPPUU KUN LOPETAT TAI HARVENNAT TUOTTEEN KÄYTTÖÄ.

CREST HAMPAIDEN VALKAISUEMULSIOT VOIVAT KONTAKTISSA IHOON AIHEUTTAA ÄRSYTYSTÄ TAI VAALENEMISTA. PESE KÄDET SAIPPUALLA JA VEDELLÄ KÄYTÖN JÄLKEEN.

TÄMÄ TUOTE EI KORVAA SÄÄNNÖLLISTÄ HAMPAIDEN HOITORUTIINIA. KÄY SÄÄNNÖLLISESTI HAMMASLÄÄKÄRISSÄ. MIKÄLI OLET HAMMASLÄÄKÄRIN OPERAATIOTA, SINULLE ON JUURI TEHTY SELLAINEN TAI SINULLA ON TUMMENTUMIA LÄÄKKEISTÄ, KYSY LÄÄKÄRILTÄSI ONKO HAMPAIDEN VALKAISU SOPIVA SINULLE.
TÄMÄ TUOTE VALKAISEE AINOASTAAN LUONNOLLISEN HAMPAAN, EI PAIKKOJA, KRUUNUJA, TÄYTTEITÄ YMS.

INC. PETROLATUM, WATER, HYDROGEN PEROXIDE, FLAVOR, SUCRALOSE, SORBITAN PALMITATE

5 arvostelut tuotteille Crest Whitening Emulsions Pen 2021

 1. 5 / 5

  :

  Mahtava uusi tuote! 🙂

 2. 5 / 5

  :

  Oikein toimiva vaihtoehto ja erinlainen valkaisu menetelmä. Suositukset täältä!!

 3. 5 / 5

  :

  Hieno tuote ja helppokäyttää,tykkään telineestä johon kynän voi jättää.

 4. 5 / 5

  :

  Viikon kerkesin tätä kynää käyttää ja mieheni sanoi että hampaani ovat paljon valkoisemmat ja minun pitää tilata hänellekkin. Kiitos!

 5. 5 / 5

  :

  Kokeilin vaihtoehtoisesti tätä uutta kynää,suosittelen lämpimästi muillekkin

Lisää arvostelu

SCROLLAA YLÖS

Ostoskori