Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White

(18 tuotearviota)

89,90

Crest 3D Whitestrips® Brilliance White valkaisee hampaita 25x paremmin kuin tämän hetken markkinoiden johtava valkaiseva hammastahna. Käytä Crest 3D Whitestrips Brilliance white valkaisuliuskoja 30 minuuttia päivässä saavuttaaksesi valkoisen hymyn.

Tuotetunnus (SKU): 24298 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White – Teeth Whitening Strips

Crest 3D Whitestrips Brilliance White valkaisee hampaita 25x paremmin kuin tämän hetken markkinoiden johtava valkaiseva hammastahna. Käytä Crest 3D Whitestrips Brilliance white valkaisuliuskoja 30 minuuttia päivässä saavuttaaksesi valkoisen hymyn.

 

Aineosat
PVP, PEG-8, vesi, vetyperoksidi, akrylaattikopolymeeri, natriumhydroksidi, natriumsakariini

 

Käyttöohjeet
 1. Irrota valkaisuliuskat taustamuovista.
 2. Venytä liuskoja hitaasti niiden hampaiden päälle, jotka haluat valkaista. Käytä peiliä apuna ja aseta teipit hampaiden pinnalle nauhan geelipuoli alaspäin. Aseta teippi suoraan linjaan ienrajan alapuolelle. Taita hampaiden yli menevä osio hampaiden takapuolelle ja paina kiinnittääksesi liuskat.
 3. Kuori teippi ensin hampaiden takaa, jotta se olisi helpompaa poistaa.
 4. Käytä liuskoja kerran päivässä 30 minuuttia. Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä koko paketin, mutta voit lopettaa liuskojen käytön saavuttaessasi halutun lopputuloksen ja käyttää niitä myös myöhemmin. Käytä korkeintaan kaksi pakettia kyseistä tuotetta vuodess

 

Hampaita ei suositella harjattavan juuri ennen liuskojen asettamista.

 

Huomioitavaa:
 1. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille.
 2. Älä niele muovinauhaa.
 3. Vältä geelin kosketusta silmien, vaatteiden, nahan tai kankaan kanssa.
 4. Pese kädet käytön jälkeen. Ihon kanssa kosketukseen joutunut geeli voi aiheuttaa ihon väliaikaista ärsytystä ja / tai vaalennusta.
 5. Älä syö, tupakoi, nuku tai juo (paitsi vettä) käytön aikana. Kaikkia valkaisuaineita käytettäessä voi esiintyä hampaiden ja / tai ikenien herkkyyttä. Tuntemukset ovat yleensä lieviä ja väliaikaisia, eivät haitallisia ja häviävät, kun lopetat tuotteen käytön.
 6. Mikäli sinulla on tarve hammasoperaatiolle, sinulle on juuri tehty sellainen tai käytössä siihen liittyvä lääkitys, kysy hammaslääkäriltäsi sopiiko hampaiden valkaisu sinulle.
 7. Crest 3D valkaisuliuskat on suunniteltu pysymään hyvin kiinni hampaissa.
 8. Älä käytä tuotetta löysiin hampaisiin, restaurointiin tai hammasrautojen kanssa.
 9. Valkaisuliuskat valkaisevat vain luonnollisia hampaita. Ne eivät valkaise korkkeja, kruunuja, viiluja, täytteitä tai hammasproteeseja.
 10. Ei lasten ulottuville.

 

Brändi: Crest
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Arviot (18)

18 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White

 1. eeli

  Nämä valkaisuliuskat ovat hämmästyttäviä! En ole käyttänyt valkaisuhoitoa yli viiteen vuoteen, joten kaikki kahvit ja teet ovat jättäneet hampaani keltaisia jälkiä. Vasta neljännen käytön jälkeen aloin nähdä tuloksia. Nauhat ovat erittäin tarttuvia! Ne pysyvät hampaissa hyvin. Kokeilkaa näitä ne toimivat oikeesti. <3

 2. Sabina

  Minulla on hammas, joka oli tummempi kuin muut, ja poikaystäväni osti minulle kyseiset liuskat, koska minulla ei ollut varaa niihin ja olen opiskelija. Viiden käytön jälkeen poikaystäväni sanoi, että hampaani näyttivät paljon valkoisemmilta. Kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3

 3. Santtu

  Nämä Crest Brilliance Gentle -liuskat ovat täydellisiä herkille hampailleni. Niitä on helppo levittää qlq- ja ylähampaisiin ja ne tarttuvat erittäin hienosti! Käytin niitä 30 minuutin ajan ja lopputulos oli aivan uskomaton! Suosittelen 🙂

 4. anni

  Kun olen käyttänyt näitä, huomaan, että ne eivät ole kuin vanhemmat versiot ja ovat paljon parempia! Aikaisemmissa nauhoissa oli geeli, joka liukastui hiukan hampaissa, nämä nauhat pysyivät kuitenkin hyvin kiinni! Parasta 5/5 <3

 5. Janina

  Ensimmäisen valkaisu tällä tuotteella, mutta jumalani, toimii niin hyvin! Hampaani näyttävät ehdottomasti vaaleammilta kuin ennen tuotteen käyttöä.

 6. Hannes

  Hammaslääkärini suositteli 3D White nauhoja, ja hän oli oikeassa. Minulla oli lääke tahroja, oli todella vaikea poistaa niitä. Olen käyttänyt niitä vain yhden päivän, näin heti parannuksen! Nyt uskalla hymyillä ja hampaani ovat kirkkaampia. 🙂

 7. gabriel

  Sain tämän viikko sitten ja olen iloinen siitä. Lähetyksessä kesti hetken, koska tulivat suoraan heidän päävarastolta, mutta ei minua haitannut viive, koska tulokset ovat todella sen arvoista. Viikko takana ja nyt jo todella valkoiset hampaat. Suosittelen lämpimästi.

 8. Frans

  Juon paljon kahvia ja siitä tulee usein tummentumia hampaisiini, joten olen jo pitkään käyttänyt liuskoja noin kerran vuodessa ja lopputulos on aina ollut erinomainen. Tuote on kehittynyt paljon aikaisemmasta, sillä teipit eivät enää luisu hampaan päältä ollenkaan vaan pysyvät hyvin hampaan pinnalla. Ainoa oikeasti toimiva kotivalkaisu. Hammastahnalla ja suuvedellä saa pidennettyä valkaisun kestoa, jolloin ei ole. tarvetta käyttää liuskoja niinkään usein.

 9. Jade

  Hyvä liuskat ja erinomaiset ??tulokset.

 10. Isla

  Liuskat ovat erittäin helppo käyttää, helppo kiinnittää hampaisiin ja et huomaa niitä, kun ne ovat hampaissa. Ihanteellinen!

 11. Iisa

  Nämä liuskat toimivat hyvin! Näkyvä hyvä tulos.

 12. Irja

  Liuskat ovat helppokäyttöisiä. He tekevät hampaat todella valkoisemmaksi! En kärsi herkistä hampaista. Varmista vain, etteivät liuskat ole ikenissä, sinulla ei ole ovgelmia

 13. Irene

  Suositellaan varmasti… tyttäreni on aloittanut ja saanut erinomaisen tuloksen ja hän tilasi myös äidille ja olemme molemmat hyvin tyytyväisiä!!!

 14. Aurora

  Seitsemän päivän jälkeen minulla oli niin valkoiset hampaat ja on vielä selvästi näkyvissä kuvissa!

 15. Aura

  Olen tehnyt puolihoidon ja hampaani ovat nyt selvästi valkoisemmat. Tulokset ovat vaikuttavia 🙂

 16. Armi

  Ensimmäisen kerran liuskojen käytön jälkeen, huomasin tulokset heti!!! Nyt kolme liuskaa myöhemmin, hampaani ovat hohtavan valkoiset. Aion ehdottomasti ostaa ensi kerralla uudestaan ??!!

 17. Arja

  Hampaani olivat keltaiset vuosien tupakoinnin ja teen juonnin takia. Ne näyttävät todella paljon paremmilta! Herkkyys ei haittaa, olen kärsinyt vain muutaman kerran 5 hoidosta. Olen utelias lopputuloksesta!

 18. Eliisa

  Tuote todella toimii

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1
  1
  Ostoskori
  Hampaiden valkaisu tupla tehopaketti
  Hampaiden valkaisu tuplatehopaketti 
  1 X 155,90 = 155,90