Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White

89,90 

Crest 3D Whitestrips® Brilliance White valkaisee hampaita 25x paremmin kuin tämän hetken markkinoiden johtava valkaiseva hammastahna. Käytä Crest 3D Whitestrips Brilliance white valkaisuliuskoja 30 minuuttia päivässä saavuttaaksesi valkoisen hymyn.

Compare
Tuotetunnus (SKU): 24298 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White – Teeth Whitening Strips

Crest 3D Whitestrips Brilliance White valkaisee hampaita 25x paremmin kuin tämän hetken markkinoiden johtavavalkaiseva hammastahna. Käytä Crest 3D Whitestrips Brilliance white valkaisuliuskoja 30 minuuttia päivässä saavuttaaksesi valkoisen hymyn.

 

Aineosat
PVP, PEG-8, vesi, vetyperoksidi, akrylaattikopolymeeri, natriumhydroksidi, natriumsakariini

 

Käyttöohjeet
 1. Irrota valkaisuliuskat taustamuovista.
 2. Venytä liuskoja hitaasti niiden hampaiden päälle, jotka haluat valkaista. Käytä peiliä apuna ja aseta teipit hampaiden pinnalle nauhan geelipuoli alaspäin. Aseta teippi suoraan linjaan ienrajan alapuolelle. Taita hampaiden yli menevä osio hampaiden takapuolelle ja paina kiinnittääksesi liuskat.
 3. Kuori teippi ensin hampaiden takaa, jotta se olisi helpompaa poistaa.
 4. Käytä liuskoja kerran päivässä 30 minuuttia. Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä koko paketin, mutta voit lopettaa liuskojen käytön saavuttaessasi halutun lopputuloksen ja käyttää niitä myös myöhemmin. Käytä korkeintaan kaksi pakettia kyseistä tuotetta vuodess

 

Hampaita ei suositella harjattavan juuri ennen liuskojen asettamista.

 

Huomioitavaa:
 1. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille.
 2. Älä niele muovinauhaa.
 3. Vältä geelin kosketusta silmien, vaatteiden, nahan tai kankaan kanssa.
 4. Pese kädet käytön jälkeen. Ihon kanssa kosketukseen joutunut geeli voi aiheuttaa ihon väliaikaista ärsytystä ja / tai vaalennusta.
 5. Älä syö, tupakoi, nuku tai juo (paitsi vettä) käytön aikana. Kaikkia valkaisuaineita käytettäessä voi esiintyä hampaiden ja / tai ikenien herkkyyttä. Tuntemukset ovat yleensä lieviä ja väliaikaisia, eivät haitallisia ja häviävät, kun lopetat tuotteen käytön.
 6. Mikäli sinulla on tarve hammasoperaatiolle, sinulle on juuri tehty sellainen tai käytössä siihen liittyvä lääkitys, kysy hammaslääkäriltäsi sopiiko hampaiden valkaisu sinulle.
 7. Crest 3D valkaisuliuskat on suunniteltu pysymään hyvin kiinni hampaissa.
 8. Älä käytä tuotetta löysiin hampaisiin, restaurointiin tai hammasrautojen kanssa.
 9. Valkaisuliuskat valkaisevat vain luonnollisia hampaita. Ne eivät valkaise korkkeja, kruunuja, viiluja, täytteitä tai hammasproteeseja.
 10. Ei lasten ulottuville.

 

Brändi: Crest

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Ole ensimmäinen, joka luo arvostelun “Crest 3D Whitestrips®  Brilliance White”

SCROLLAA YLÖS

Ostoskori