MegaWhite laser hampaidenvalkaisumenetelmä

MegaWhite laser hampaidenvalkaisumenetelmä

Megawhite Express -hampaidenvalkaisumenetelmä on uusinta teknologiaa hampaidenvalkaisun saralla. Kehitetyn valkaisuyhdistelmän ansiosta voimme tarjota asiakkaille täysin peroksidittoman menetelmän. Tämä menetelmä on asiakkaalle täysin kivuton ja turvallinen. Hampaidenvalkaisu Blue Fusion-tuotteella ei vahingoita hampaan kiillettä ja rakennetta ja näin ollen myös kauneusalan ammattilaiset voivat turvallisesti tehdä Magawhite-valkaisua. Hoidon tekeminen vie aikaa vain 20 minuuttia, jonka jälkeen tuloksena on kaunis valkoinen hymy!

Usein kysyttyä hampaiden valkaisusta:

Mikä on Megawhite Express?

Megawhite Express on vetyperoksiditon laservaalennnusmenetelmä, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Siinä ei tehdä rakenteellisia muutoksia hampaaseen ja kokemus on kivuton.

Mikä on Megawhite Blue Fusion?

Megawhite Blue Fusion on uusin versio valkaisumuotista. Uusi koostumus sisältää sinistä katalyyttiaktivaattoria yhdistettynä mullistavaan ilmataskuteknologiaan luoden vahvempia, nopeampia ja syvempiä tuloksia jo 15 minutissa.

Mikä tekee Megawhitesta erilaisen?

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon (480-520 nanometriä) tuottavat nopeiten käyttäytyvän hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema, ja sitä käytetään ympäri maailman. Megawhite-vaalennus on myös monien julkimoiden käyttämä.

Aiheuttaako Megawhite kipua tai herkkyyttä?

Ei, Megawhite on 100 % kivuton vaihtoehto.

Käykö Megawhite minulle?

Kyllä! Nuorelle tai iäkkäälle, miehelle tai naiselle, tupakoitsijalle tai ei tupakoitsijalle, Megawhite toimii juuri sinulle. Jos hampaasi ja ikenesi ovat terveet, voit nauttia Megawhiten tuomista hyödyistä. Ole tietoinen, että tulokset vaihtelevat henkilöittäin: hampaat eivät voi vaalentua enempää kuin geneettisesti on mahdollista.

Kuinka kauan Megawhite vaalennusprosessi kestää?

Megawhite Blue Fusion valkaisun tekeminen kestää ainoastaan 20 minuuttia.

Mitä tuloksia voin olettaa?

Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Oma keho, geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

15 Comments

    Suosittelen  vaikka minunkin aikana palvelua piti odottaa muiden asiakkaiden takia oli odotus sen arvoista yksinkertaisesti toimii.

    liike oli keskellä triplaa sekä helposti löydettävissä näin ensikertaa triplassa käyneellekkin

    asiakas palvelu oli hyvä mutta piti odottaa jonkin aikaa palvelua sillä heillä oli vähän ruuhkaa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *